Zelo fin trimer za levičarje - 33 rezil

Vivog trimer za levičarje, za trimanje fine dlake je primeren za trimanje psov velike in majhne rasti. Dolžina trimerja je primerna za trimanje trupa. Trimer ima ergonomsko oblikovan ročaj. Rezila ob pravilni uporabi ne porežejo dlake.

Količina Cena
Kupite do 2 kos po ceni/kos:
32,73 €*
namesto 43,64 €* prihranek 25% .
Kupite od 3 kos po ceni/kos:
29,02 €*
namesto 43,64 €* prihranek 33.5% .

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: VG-02403

Informacije o izdelku "Zelo fin trimer za levičarje - 33 rezil"

Trimanje psov

Vivog trimer za levičarje, za trimanje fine dlake psov - 33 rezil

Originalni Vivog trimer za levičarje, za trimanje fine dlake psov je primeren za trimanje trupa pri psih vseh velikosti. Izdelan je iz ergonomsko oblikovanega ročaja, ki med trimanjem ne drsi. Trimer ima 33 konic, ki so primerne za tanke dlake. Dolga rezila omogočajo srednje dolgo trimanje dlake.

Lastnosti trimerja

  • Vivog trimer za levičarje, za trimanje fine dlake psov:
  • ima 33 dolgih rezil
  • rezila omogočajo lep oprijem dlake in trimanje ali odstranjevanje dlake s kožuha
  • ročaj je ergonomsko oblikovan in ne drsi v roki
  • primeren je za vse velikosti psov in trimanje trupa

Namen uporabe

Vivog trimer za levičarje, za trimanje fine dlake psov ima dolgih 33 rezil, ki omogočajo lep oprijem in trimanje ali odstranjevanje dlake iz kožuha. Gostota zob je primerna za tanko in fino dlako. Rezila so dolga in primerna za trimanje trupa psov velike in majhne rasti.

Navodilo za trimanje

Trimanje psa ali odstranjevanje krovne dlake iz kožuha je zahtevno opravilo. Trimajo se samo psi, ki imajo kožuh v tako imenovani "Rolling Coat" kondiciji, kar pomni, da imajo v kožuhu tri različne dolžine dlake. Pri tem trimamo ali odstranjujemo samo najdaljšo ali odpadajočo dlako. Po trimanju ima kožuh psa krajšo dlako. Dlaka ni krajša zato, ker smo dlako porezali, ampka zato, ker smo odstranili najdaljšo dlako. Pse se lahko trima vsake 2 do 3 mesece. Priporočamo, da se pri trimanu držite naslednjega postopka:

  1. Trimer za levičarje držite v levi roki tako, da lahko s strani, s palcem pokrijete rezila
  2. S palcem sedaj dvignete pramen dlake v nasprotno smer rasti in ga pritisnete na razila.
  3. S palcem držite dlako na stranskem delu trimerja. Zajemajte približno 10 do 20 dlak na enkrat. Če opazite da je trimanje neprijetno za psa zmanjšajte količino dlake v pramenu.
  4. Z ritmičnim potegom trimerja, ki naj bo pod pravim kotom na telo, odstranimo dlako iz kožuha. Dlako trimajte samo v smeri rasti dlake.

Trimanje psa naj poteka sistematično. Trimati vedno začnite na vratu in trimajte v smeri proti repu. Nadaljujte na levi in desni strani trupa. Pri tem je pomembno, da trimate samo v smeri rasti dlake, ker sicer lahko poškodujete kožo. Posebno pozornost namenite zajemanju dlake in pazite, da ne zajamete in poškodujete kože.

Trimanje psa je možno samo takrat, ko dlaka neboleče zapušča kožuh. Če opazimo, da je trimanje boleče, zmanjšamo količino dlake, ki jo zajamete s trimerjem. Če kljub temu trimanje ni udobno za psa, pomeni, da dlaka še ni zrela za trimanje in ne zapušča kožuha. V tem primeru s trimanjem počakajte in poskusite ponovno čez 14 dni.

Trimanje psa naj poteka vedno pred kopanje. Priporočamo, da takoj po trimanju psa skopate s Hypoallergenic šampon za pse, ki bo kožo psa pomiril, dezinficiral in zaprl manjše, nevidne ranice do katerih lahko pride pri trimanju.

Čiščenje in vzdrževanje

Vivog trimer za levičarje je treba po trimanju očistiti. Trimer operite z blagim čistilom in dobro sperite pod tekočo vodo. Trimer dobro obrišite, hitro posušite in namažite z oljem za škarje, nastavke ali strojčke. Pred naslednjo uporabo trimer obrišite in dezinficirajte.

Vivog trimer za levičarje, za fino dlako z zajamčeno najnižjo ceno.

0 od 0 ocen

Podajte svojo oceno!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.


Predlagani izdelki