Vivog univerzalni trimer za fino dlako

Vivog univerzalni trimer za fino dlako je primeren za trimanje psov velike in majhne rasti. Dolžina trimerja je primerna za trimanje trupa, glave, ušes in repa. Trimer ima ergonomsko oblikovan ročaj.

Količina Cena
Kupite do 2 kos po ceni/kos:
16,98 €*
namesto 22,68 €* prihranek 25.13% .
Kupite od 3 kos po ceni/kos:
15,06 €*
namesto 22,68 €* prihranek 33.6% .

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: VG-02420

Informacije o izdelku "Vivog univerzalni trimer za fino dlako"

Trimer za pse

Vivog univerzalni trimer za fino dlako

Vivog univerzalni trimer za fino dlako je primeren za trimanje trupa, glava, ušesa in repa pri psih vseh velikosti. Izdelan je iz ergonomsko oblikovanega ročaja, ki med trimanjem ne drsi. Trimer je primeren za trimanje tanke in fine dlake.

Lastnosti trimerja

  • Vivog univerzalni trimer za fino dlako
  • oblikovan in izdelan posebej za pse
  • rezila omogočajo lep oprijem dlake in trimanje ali odstranjevanje dlake s kožuha
  • ročaj je ergonomsko oblikovan in ne drsi v roki
  • primeren je za vse velikosti psov, za trimanje trupa, glave, ušes in repa

Namen uporabe

Vivog univerzalni trimer za fino dlako omogoča lep oprijem in trimanje ali odstranjevanje dlake iz kožuha. Gostota zob je primerna za trimanje fine, tanke dlako. Primeren je za trimanje trupa, glave, ušes in repa.

Navodilo za trimanje

Trimanje psa ali odstranjevanje krovne dlake iz kožuha je zahtevno opravilo. Trimajo se samo psi, ki imajo kožuh v tako imenovani "Rolling Coat" kondiciji, kar pomni, da imajo v kožuhu tri različne dolžine dlake. Pri tem trimamo ali odstranjujemo samo najdaljšo ali odpadajočo dlako. Po trimanju ima kožuh psa krajšo dlako. Dlaka ni krajša zato, ker smo dlako porezali, ampak zato, ker smo odstranili najdaljšo dlako. Pse se lahko trima vsake 2 do 3 mesece. Priporočamo, da se pri trimanu držite naslednjega postopka:

  1. Vivog univerzalni trimer za fino dlako držite v desni roki tako, da lahko s strani, s palcem pokrijete rezila
  2. S palcem sedaj dvignete pramen dlake v nasprotno smer rasti in ga pritisnete na razila.
  3. S palcem držite dlako na stranskem delu trimerja. Zajemajte približno 10 do 20 dlak na enkrat. Če opazite da je trimanje neprijetno za psa zmanjšajte količino dlake v pramenu.
  4. Z ritmičnim potegom trimerja, ki naj bo pod pravim kotom na telo, odstranimo dlako iz kožuha. Dlako trimajte samo v smeri rasti dlake.

Trimanje psa naj poteka vedno pred kopanje. Priporočamo, da takoj po trimanju psa skopate s Hypoallergenic šampon za pse, ki bo kožo psa pomiril, dezinficiral in zaprl manjše, nevidne ranice do katerih lahko pride pri trimanju.

Čiščenje in vzdrževanje

Vivog univerzalni trimer za fino dlako je treba po trimanju očistiti. Trimer operite z blagim čistilom in dobro sperite pod tekočo vodo. Trimer dobro obrišite, hitro posušite in rezila namažite z oljem za škarje, nastavke ali strojčke. Pred naslednjo uporabo trimer obrišite in dezinficirajte.

Vivog univerzalni trimer za fino dlako psov z zajamčeno najnižjo ceno.

0 od 0 ocen

Podajte svojo oceno!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.