Vivog trimer za trimanje grobe dlake psov - 18 rezil

Vivog trimer trimanje grobe dlake je primeren za trimanje psov velike in majhne rasti. Dolžina trimerja je primerna za trimanje glave, ušes, repa in težje dostopnih delov telesa. Trimer ima ergonomsko oblikovan ročaj.

Količina Cena
Kupite do 2 kos po ceni/kos:
12,93 €*
namesto 17,24 €* prihranek 25% .
Kupite od 3 kos po ceni/kos:
11,46 €*
namesto 17,24 €* prihranek 33.53% .

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: VG-02404

Informacije o izdelku "Vivog trimer za trimanje grobe dlake psov - 18 rezil"

Trimanje psov

Vivog trimer za trimanje grobe dlake psov - 18 rezil

Originalni Vivog trimer za trimanje grobe dlake psov je primeren za trimanje manjših delov telesa kot so glava, ušesa in rep pri psih vseh velikosti. Izdelan je iz ergonomsko oblikovanega ročaja, ki med trimanjem ne drsi. Trimer ima 18 kratkih konic, ki so primerne za trimanje žimnate, grobe dlake.

Lastnosti trimerja

  • Vivog trimer za trimanje grobe dlake psov
  • ima 18 kratkih rezil
  • rezila omogočajo lep oprijem dlake in trimanje ali odstranjevanje dlake s kožuha
  • ročaj je ergonomsko oblikovan in ne drsi v roki
  • primeren je za vse velikosti psov, za kratko trimanje glave, ušes in repa

Namen uporabe

Vivog trimer za trimanje grobe dlake psov ima 18 kratkih rezil, ki omogočajo lep oprijem in trimanje ali odstranjevanje dlake iz kožuha. Gostota zob je primerna za trimanje grobe, žimnate dlake. Rezila so dolga in primerna za trimanje glave, ušes in repa in trimanje trupa psov zelo majhne rasti.

Navodilo za trimanje

Trimanje psa ali odstranjevanje krovne dlake iz kožuha je zahtevno opravilo. Trimajo se samo psi, ki imajo kožuh v tako imenovani "Rolling Coat" kondiciji, kar pomni, da imajo v kožuhu tri različne dolžine dlake. Pri tem trimamo ali odstranjujemo samo najdaljšo ali odpadajočo dlako. Po trimanju ima kožuh psa krajšo dlako. Dlaka ni krajša zato, ker smo dlako porezali, ampka zato, ker smo odstranili najdaljšo dlako. Pse se lahko trima vsake 2 do 3 mesece. Priporočamo, da se pri trimanu držite naslednjega postopka:

  1. Trimer držite v desni roki tako, da lahko s strani, s palcem pokrijete rezila
  2. S palcem sedaj dvignete pramen dlake v nasprotno smer rasti in ga pritisnete na razila.
  3. S palcem držite dlako na stranskem delu trimerja. Zajemajte približno 10 do 20 dlak na enkrat. Če opazite da je trimanje neprijetno za psa zmanjšajte količino dlake v pramenu.
  4. Z ritmičnim potegom trimerja, ki naj bo pod pravim kotom na telo, odstranimo dlako iz kožuha. Dlako trimajte samo v smeri rasti dlake.

Trimanje psa je možno samo takrat, ko dlaka neboleče zapušča kožuh. Če opazimo, da je trimanje boleče, zmanjšamo količino dlake, ki jo zajamete s trimerjem. Če kljub temu trimanje ni udobno za psa, pomeni, da dlaka še ni zrela za trimanje in ne zapušča kožuha. V tem primeru s trimanjem počakajte in poskusite ponovno čez 14 dni.

Trimanje psa naj poteka vedno pred kopanje. Priporočamo, da takoj po trimanju psa skopate s Hypoallergenic šampon za pse, ki bo kožo psa pomiril, dezinficiral in zaprl manjše, nevidne ranice do katerih lahko pride pri trimanju.

Čiščenje in vzdrževanje

Vivog trimer za trimanje grobe dlake psov je treba po trimanju očistiti. Trimer operite z blagim čistilom in dobro sperite pod tekočo vodo. Trimer dobro obrišite, hitro posušite in namažite z oljem za škarje, nastavke ali strojčke. Pred naslednjo uporabo trimer obrišite in dezinficirajte.

Vivog trimer za trimanje grobe dlake psov z zajamčeno najnižjo ceno.

0 od 0 ocen

Podajte svojo oceno!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.