Zajamčeno najnižje cene

Zajamčeno najnižje cene

Novo v podjetju Onlinezoo - zajamčeno najnižje cene Plus.

Onlinezoo zajamčeno najnižje cene

Cene izdelkov za pse in mačke in cene izdelkov za profesionalno nego psov so oblikovane tako, da zagotavljajo našim kupcem najugodnejši nakup. Če katerega od izdelkov najdete v drugi slovenski spletni trgovini in je tam cenejši, nas, prosimo, o tem obvestite. Za ta izdelek vam bomo ponudili dodatni 5% popust.

Popust vam velja le za enak izdelek istega proizvajalca. Tega izdelka ne naročite preko spletne trgovine, ampak nam pošljite elektronsko pošto na info@onlinezoo.si, preden poravnate račun. V pismu pripišite ime in šifro izdelka ter nam posredujte povezavo do izdelka. V naslednjih dneh boste prejeli naš odgovor in iz sistema spletne trgovine ter nov račun s popustom. Naknaden obračun popusta ni možen. Popust velja samo za nove, nepoškodovane izdelke z originalno embalažo proizvajalca, ki jih prodajajo trgovci v Sloveniji.

Zajamčeno najnižje cene izdelkov za pse in mačke ter opreme za nego psov veljajo za vse izdelke iz naše ponudbe (razen za knjige, plakate ali prospekte, zaradi pravnih razlogov).

Zajamčeno najnižje cene izdelkov za pse in mačke ter opreme za nego psov veljajo za vse izdelke iz naše ponudbe.