Zajamčeno najnižje cene

Zajamčeno najnižje cene

Novo v podjetju Onlinezoo - zajamčeno najnižje cene Plus.

Onlinezoo zajamčeno najnižje ceneCene izdelkov za pse in mačke in cene izdelkov za profesionalno nego psov so oblikovane tako, da zagotavljajo kupcem najugodnejši nakup. Če katerega od izdelkov najdete v drugi slovenski spletni trgovini, pri registriranemu prodajalcu ceneje, vas prosimo, da nas o tem obvestite. Za ta izdelek vam bomo ponudili dodatni 5% popust, če nam boste posredovali spletno povezavo do izdelka ali uradno ponudbo trgovca.

Popust velja le za enak izdelek, istega proizvajalca. Željenega izdelka ne naročite preko spletne trgovine, ampak nam pošljite elektronsko pošto na info@onlinezoo.si, preden poravnate račun. V sporočilu napišite ime in šifro izdelka. V nekaj dneh boste prejeli naš odgovor in iz sistema spletne trgovine nov račun s popustom. Naknaden obračun popusta ni možen. Popust velja samo za nove, nepoškodovane izdelke z originalno embalažo proizvajalca, ki jih prodajajo trgovci v Sloveniji.

Zajamčeno najnižje cene izdelkov  veljajo za vse izdelke iz naše ponudbe (razen za knjige, plakate, prospekte in rezervne dele).

Zajamčeno najnižje cene izdelkov za pse in mačke ter opreme za nego psov veljajo za vse izdelke iz naše ponudbe.