Vivog rezervna žarnica za sterilizator VES020

Vivog žarnica je združljiva s sterilizatorjem VES020B in sterilizatorjem VES020G. Ča žarnica vašega sterilizatorja ne deluje več ni treba zamenjati sterilizatorja. V večini primerov je pregorela samo žarnica, ki jo lahko kupite v naši trgovini.

37,08 €*

namesto 55,00 €* prihranek 32.58% .
Vsebina: 1 kos

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: VG-ES01801

Nazaj v kategorijo
Informacije o izdelku "Vivog rezervna žarnica za sterilizator VES020"

Rezervna žarnica za sterilizator

Vivog žarnica za sterilizator

Če vaš sterilizator ne deluje več, ni treba zamenjati celotnega sterilizatorja. Običajno je treba zamenjati samo žarnico, ki jo lahko kupite v naši spletni trgovini in zamenjate sami ali pa to delo prepustite hišnemu električarju.

Lastnosti žarnice

  • Vivog žarnica za sterilizator
  • izdelano iz zaščitnega stekla in plastike
  • z UV žarki sterilizira opremo in pripomočke za delo
  • združljiva je s sterilizatorji VES020B in VES020G
  • čas sterilizacije 5 min

Namen uporabe

Vivog žarnica za sterilizator z UV žarki sterilizira opremo in pripomočke, nevtralizira in uniči bacile, bakterije, spore, plesni in vse mikroorganizme. Združljiva je s sterilizatorji Vivog VES020B in VES020G.

Navodilo za menjavo žarnice

Sterilizator izključite iz električnega omrežja. Žarnico v sterilizatorju primite med prste, previdno zavrtite in odstranite iz nastavka. Novo, Vivog žarnica za sterilizator vstavite v vtičnico in obrnite tako, da se zaskoči. Sterilizator vključite v električno omrežje, pritisnite stikalo za vklop in zaprite pokrov sterilizatorja. Žarnica deluje samo, če je pokrov sterilizatorja zaprt. Žarnica je primerna samo za Vivog sterilizatorje.

Nekaj besed o sterilizatorju

Sterilizator predstavlja osnovni del opreme vsakega salona za nego in striženje psov - grooming, ki zavestno skrbi, da se virusi, bakterije, plesni, glivice in bacili ne prenašajo iz psa na psa. Sterilizator zagotavlja varno delo v salonu in skrbi za zdravje strank in negovalcev psov. 

Nekoč so negovalci psov in frizerji opremo sterilizirali z vročo vodo ali alkoholom, kar je mnogokrat privedlo do poškodbe opreme. Poleg tega je tak postopek sterilizacije dolgotrajen in ga je težko uporabljati za vsakim psom posebej. Danes sterilizatorji hitro, učinkovito in suho sterilizirajo opremo in pripomočke. Ker je postopek sterilizacije pripomočkov s sterilizatorjem kratek, lahko pripomočke sterilizirate po vsaki uporabi in tako preprečite prenos bakterij in virusov.

Vivog žarnica za sterilizator VES020B in VES020G z zajamčeno najnižjo ceno v Sloveniji.

0 od 0 ocen

Podajte svojo oceno!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.


Predlagani izdelki

%
Namig
GogiPet Sterilizator za salone z 8 Watt lučjo

namesto 168,28 €* 99,00 €*
%