Ecodor EcoPet nevtralizator smradu in madežev - 1l

EcoPet je biološki odstranjevalec smradu po živalih in odstranjevalec madežev, ki jih naredijo živali, predvsem krvi, urina, sline ... S svojo biološko formulo neprijetnega vonja ne prekrije s parfumi, ampak ga nevtralizira in odstrani.

28,90 €*

namesto 34,90 €* prihranek 17.19% .
Vsebina: 1 l

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: EC-13.30.032

Informacije o izdelku "Ecodor EcoPet nevtralizator smradu in madežev - 1l"

Ecodor EcoPet nevtralizator smradu žival

Ecodor EcoPet nevtralizator smradu in madežev živali - 300 ml plastenka s pršilko

EcoPet je biološki odstranjevalec smradu po živalih in odstranjevalec madežev, ki jih naredijo živali, predvsem krvi, urina, sline ... Ecodor EcoPet je primeren za odstranjevanje madežev na tekstilnih, lesenih, plastičnih, keramičnih in drugih površinah.

Pakiranja: 1l plastenka

Namen uporabe

Ecodor EcoPet je nevtralizator smradu in madežev živali. S svojo biološko sestavo uspešno odstrani smrad živali v prostoru in na opremi. Primeren je tudi za odstranjevanje madežev urina, krvi, sline, blata idr.Za odstranjevanje smradu in madežev po urinu priporočamo uporabo UF2000.

Področje uporabe

Ecodor EcoPet je kot nevtralizator madežev in smradu živali primeren za nevtralizacijo smradu po živalih v stanovanju, na ležiščih, tepihih, sedežnih garniturah, oblačilih, mačjih straniščih, oblačilih in opremi za pse idr.

Navodilo za uporabo

Plastenko pretresite, poškropite po zraku in pustite delovati. Smrad in neprijeten vonj bo v nekaj minutah izginil. Če je neprijeten vonj trdovraten in prisoten globoko v opremi, na primer sedežni garnituri, postopek ponovite in EcoPet nanesite neposredno na opremo.

Pri odstranjevanju madežev nanesite EcoPet neposredno na madež, pustite učinkovati nekaj minut, podrgnite in obrišite s suho krpo. Če niste prepričani v obstojnost barv, preverite reakcijo izdelka na skritem ali slabo vidnem mestu.

Blagovna znamka Ecodor

Ecodor je evropsko podjetje, ki ima sedež na Nizozemskem. Družinsko podjetje se več kot 15 let ukvarja z izdelavo izdelkov za nevtralizacijo neprijetnih vonjav. Vsi Ecodor izdelki so izdelani na osnovi naravnih encimov, ki smrad in neprijetne vonjave uspešno odstranijo in ne prekrivajo s parfumi. Asortima izdelkov zajema odstranjevalce neprijetnih vonjav, ki so primerni za avto, telo in gospodinjstvo. Vsak izdelek posebej je prilagojen namenu uporabe in zato uspešen pri odstranjevanju določene vrste smradu. Onlinezoo je uradni predstavnik podjetja Ecodor za Slovenijo in Avstrijo.

Ecodor EcoPet nevtralizator smradu in madežev živali - video

EcoPet nevtralizator smradu in madežev živali z zajamčeno najnižjo ceno.

Video posnetki