Ecodor EcoFeet nevtralizator neprijetnega vonja nog - 1l

EcoFeet z svojo naravno, biološko sesavo uspešno nevtralizira neprijeten vonj nog. Primeren je za nevtralizacijo neprijetnega vonja na nogah, kakor tudi za nevtralizacijo smradu v čevljih, natikačih, copatah, športni obutvi in oblačilih. 

28,90 €*

namesto 34,90 €* prihranek 17.19% .
Vsebina: 1 l

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: EC-12.20.005

Informacije o izdelku "Ecodor EcoFeet nevtralizator neprijetnega vonja nog - 1l"

EcoFeet nevtralizator neprijetnega vonja nog.

Ecodor EcoFeet nevtralizator neprijetnega vonja nog - 1l plastenka.

EcoFeet z svojo naravno, biološko sesavo uspešno nevtralizira neprijeten vonj nog. Primeren je za nevtralizacijo neprijetnega vonja direktno na nogah, kakor tudi za nevtralizacijo smradu v čevljih, natikačih, copatah, športni obutvi in oblačilih. Priporočljiv je na potovanjih.

Navodilo za uporabo

Plastenko pretresite, prelijte v plastenko s pršilko in poškropite direktno na noge, čevlje, natikače, pustite učinkovati in že v nekaj minutah neprijeten vonj nog izgine.

Blagovna znamka Ecodor

Ecodor je evropsko podjetje, ki ima sedež na Nizozemskem. Družinsko podjetje se več kot 15 let ukvarja z izdelavo izdelkov za nevtralizacijo neprijetnih vonjav. Vsi Ecodor izdelki so izdelani na osnovi naravnih encimov, ki smrad in neprijetne vonjave uspešno odstranijo in ne prekrivajo z parfumi. Asortima izdelkov zajema nevtralizatorje neprijetnih vonjav, ki so primerni za dom, telo in prevozna sredstva. Vsak izdelek posebej je prilagojen namenu uporabe in zato uspešen pri odstranjevanju določene vrste smradu. Onlinezoo je uradni predstavnik podjetja Ecodor za Slovenijo in Avstrijo.

Nevtralizator neprijetnega vonja nog EcoFeet - zajamčeno najnižja cena.

Ecodor EcoFeet gegen Schweißfüße Sparset 200ml + 1 Liter
Cena paketa: 32,23 €*
Cena paketa: 32,23 €*
Podrobnosti o paketu
Količina
Cena
Znesek