Ecodor EcoClinic nevtralizator smradu po znoju - 250 ml

Naravni nevtralizator smradu po znoju EcoClinic je izdelan iz rastlinskih izvlečkov, ki nevtralizirajo in odstranijo molekule neprijetnih, telesnih vonjav. Primeren je za športnike, osebe na potovanju in inkontinentne osebe.

8,95 €*

namesto 13,95 €* prihranek 35.84% .
Vsebina: 0.25 l (35,80 €* / 1 l)

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: EC-12.10.013

Informacije o izdelku "Ecodor EcoClinic nevtralizator smradu po znoju - 250 ml"

EcoClinc nevtralizator smradu po znoju

Ecodor EcoClinic nevtralizator smradu po znoju - 250 ml plastenka

Naravni nevtralizator smradu po znoju EcoClinic je izdelan iz rastlinskih izvlečkov, ki z biološkimi encimi uspešno nevtralizirajo in odstranijo molekule neprijetnih, telesnih vonjav. Neprijetnih vonjav ne prekrivajo s parfumi kot podobni izdelki. EcoClinik priporočamo za odstranjevanje vonja po znoju. Primeren je za športnike, osebe na potovanju in inkontinentne osebe. Na oblačilih uspešno odstrani tudi neprijetne vonjave po iztrebkih, ranah, bruhanju in znoju ipd. Ker izdelek ne vsebuje parfumov je primeren tudi za ljudi z težavami dihal.

Področje uporabe

EcoClinic nevtralizator smradu po znoju je primeren za domove starejših občanov, bolnice, fitnes centre, telovadnice, garderobe in masažne salone. Uporabi se lahko za nevtralizacijo smradu v zraku, na predmetih, oblačilih in telesu.

Neprijeten vonj telesa po znoju, ki se pojavi pri športu in drugih telesnih aktivnostih, ali če nimamo možnosti umivanja, smo inkontinentni lahko na hitro odstranimo z EcoClinicom. Nevtralizator smradu po znoju preprosto poškropimo na telo ali oblačilo, ki znoj in druge neprijetne vonjave odstrani in nevtralizira.

Fitnes centri se po vsem svetu ukvarjajo z nevtralizacijo smradu po znoju v garderobi in na opremi. Številni športniki pri uporabi opreme ne uporabljao brisač, ali pa uporabijo preznojene brisače, ki smrad prenesejo na opremo. EcoClinic uspešno odstrani smrad z sedežev, ležišč in blazin. EcoClinic preprosto poškropite po opremi, pustite učinkovati in smrad izgine v nekaj minutah.

Bolnice in domovi za starejše osebe imajo mnogokrat vonj po neprijetnih telesnih vonjavah. EcoClinic uspešno odstrani smrad  v zraku, na ležiščih, opremi in oblačilih. Smradu ne prekriva z parfumi, ampak ga odstrani in nevtralizira.

Masažni saloni se srečujejo z problemom, kako odstraniti neprijetne vonjave strank v prostoru. Kljub brisačam in drugim zaščitnim sredstvom se neprijeten vonj vpije v blazine in ležišča ali ostane v zraku. Neprijeten vonj lahko odstranite z uporabo EcoClinic nevtralizatoja takoj in brez dodatnih parfumov.

Navodilo za uporabo

Plastenko pretresite in s pršilko tekoöino poškropite direktno na telo, oblačilo, opremo ali po zraku, pustite učinkovati in že v nekaj minutah neprijeten vonj izgine.

Blagovna znamka Ecodor

Ecodor je evropsko podjetje, ki ima sedež na Nizozemskem. Družinsko podjetje se več kot 15 let ukvarja z izdelavo izdelkov za nevtralizacijo neprijetnih vonjav. Vsi Ecodor izdelki so izdelani na osnovi naravnih encimov, ki smrad in neprijetne vonjave uspešno odstranijo in ne prekrivajo z parfumi. Asortima izdelkov zajema nevtralizatorje neprijetnih vonjav, ki so primerni za dom, telo in prevozna sredstva. Vsak izdelek posebej je prilagojen namenu uporabe in zato uspešen pri odstranjevanju določene vrste smradu. Onlinezoo je uradni predstavnik podjetja Ecodor za Slovenijo in Avstrijo.

Nevtralizator smradu po znoju EcoClinic - zajamčeno najnižja cena.

Ecodor EcoClinic im Sparset besonders günstig 250 ml + 1 Liter
Cena paketa: 32,23 €*
Cena paketa: 32,23 €*