Ecodor EcoClinic nevtralizator neprijetnih vonjav telesa - 1l

Naravni nevtralizator neprijetnih telesnih vonjav EcoClinic je izdelan iz rastlinskih izvlečkov, ki z biološkimi encimi uspešno nevtralizirajo in odstranijo molekule neprijetnih, telesnih vonjav. Priporočamo ga za odstranjevanje vonja po znoju. Primeren je za športnike, osebe na potovanju in inkontinentne osebe.

28,90 €*

namesto 34,90 €* prihranek 17.19% .
Vsebina: 1 l

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: EC-12.10.003

Informacije o izdelku "Ecodor EcoClinic nevtralizator neprijetnih vonjav telesa - 1l "

EcoClinc nevtralizator neprijetnih telesnih vonjav 

Ecodor EcoClinic nevtralizator neprijetnih telesnih vonjav - 1l plastenka

Naravni nevtralizator neprijetnih telesnih vonjav EcoClinic je izdelan iz rastlinskih izvlečkov, ki z biološkimi encimi uspešno nevtralizirajo in odstranijo molekule neprijetnih, telesnih vonjav. Neprijetnih vonjav ne prekrivajo s parfumi kot podobni izdelki. EcoClinik priporočamo za odstranjevanje vonja po znoju. Primeren je za športnike, osebe na potovanju in inkontinentne osebe. Na oblačilih uspešno odstrani tudi neprijetne vonjave po iztrebkih, ranah, bruhanju in znoju ipd. Ker izdelek ne vsebuje parfumov je primeren tudi za ljudi z težavami dihal.

Področje uporabe

EcoClinic nevtralizator neprijetnih telesnih vonjav je primeren za domove starejših občanov, bolnice, fitnes centre, telovadnice, garderobe in masažne salone. Uporabi se lahko za nevtralizacijo smradu v zraku, na predmetih, oblačilih in telesu.

Neprijeten vonj telesa po znoju, ki se pojavi pri športu in drugih telesnih aktivnostih, ali če nimamo možnosti umivanja, smo inkontinentni lahko na hitro odstranimo z EcoClinicom. Nevtralizator neprijetnih telesnih vonjav preprosto poškropimo na telo ali oblačilo, ki znoj in druge neprijetne vonjave odstrani in nevtralizira.

Fitnes centri se po vsem svetu ukvarjajo z nevtralizacijo smradu po znoju v garderobi in na opremi. Številni športniki pri uporabi opreme ne uporabljao brisač, ali pa uporabijo preznojene brisače, ki smrad prenesejo na opremo. EcoClinic uspešno odstrani smrad z sedežev, ležišč in blazin. EcoClinic preprosto poškropite po opremi, pustite učinkovati in smrad izgine v nekaj minutah.

Bolnice in domovi za starejše osebe imajo mnogokrat vonj po neprijetnih telesnih vonjavah. EcoClinic uspešno odstrani smrad  v zraku, na ležiščih, opremi in oblačilih. Smradu ne prekriva z parfumi, ampak ga odstrani in nevtralizira.

Masažni saloni se srečujejo z problemom, kako odstraniti neprijetne vonjave strank v prostoru. Kljub brisačam in drugim zaščitnim sredstvom se neprijeten vonj vpije v blazine in ležišča ali ostane v zraku. Neprijeten vonj lahko odstranite z uporabo EcoClinic nevtralizatoja takoj in brez dodatnih parfumov.

Navodilo za uporabo

Plastenko pretresite, prelijte v plastenko s pršilko in poškropite direktno na telo, oblačilo, opremo ali po zraku, pustite učinkovati in že v nekaj minutah neprijeten vonj izgine.

Blagovna znamka Ecodor

Ecodor je evropsko podjetje, ki ima sedež na Nizozemskem. Družinsko podjetje se več kot 15 let ukvarja z izdelavo izdelkov za nevtralizacijo neprijetnih vonjav. Vsi Ecodor izdelki so izdelani na osnovi naravnih encimov, ki smrad in neprijetne vonjave uspešno odstranijo in ne prekrivajo z parfumi. Asortima izdelkov zajema nevtralizatorje neprijetnih vonjav, ki so primerni za dom, telo in prevozna sredstva. Vsak izdelek posebej je prilagojen namenu uporabe in zato uspešen pri odstranjevanju določene vrste smradu. Onlinezoo je uradni predstavnik podjetja Ecodor za Slovenijo in Avstrijo.

Nevtralizator neprijetnih telesnih vonjav EcoClinic - zajamčeno najnižja cena.

 

 

Ecodor EcoClinic im Sparset besonders günstig 250 ml + 1 Liter
Cena paketa: 32,23 €*