Poletni popusti in znižanja

Poletni popusti in novice

Druženje, potepi v naravo in prosti čas bodo naredili to poletje nepozabno. Tudi ekipa Onlinezoo želi prispevati k temu, da vam bo lepo in da boste poletje preživeli brezskrbno. Za vas smo pripravili izjemne ugodnosti in poletne popuste. Vrhunsko opremo za domače ljubljenčke ponujamo po izjemnih cenah. Izdelki od ovratnic do povodcev in kozmetike so zdaj na voljo v spletni trgovini po znižanih poletnih cenah. Ne zamudite priložnosti in si oglejte vse kategorije naše ponudbe. 

Poletje je čas potovanj, igre in zabave, naj bo tako tudi za naše hišne ljubljenčke in pse. V kolekciji poletnih izdelkov z akcijskimi cenami boste našli izdelke, ki vam bodo olajšali in naredili potovanja prijetna in sproščena. To so različne zložljive posode za vodo in hrano, povodci, ovratnice in oprsnice za pse vseh velikosti, igrače za igro v vodi ter drugi izdelki, brez katerih to poletje pač ne gre. V Onlonezoo ponudbi poletnih popustov nismo pozabili na tiste pse ali mačke, ki ne zmorejo sami premagovati daljših poti in sprehodov. Zato vam po znižanih cenah ponujamo mehke torbe, ki so primerne za krajše sprehode, dizajnerske torbe, ki so oblikovane tako, da nudijo varno zavetje psom pa tudi nahrbtnike, ki so primerni za dolge sprehode in so posebej priljubljeni na potepanjih po gorah.

Poleti je pomembno tudi to, da se predstavimo v slogu! Modno oblečeni in urejeni, se želimo sprehoditi po mestu ali turističnih znamenitostih. Prav tako urejeni so lahko tudi naši ljubljenčki, ki nas spremljajo. V poletni, znižani ponudbi najdete različne kose garderobe, od preprostih kratkih majic, hlač, do svečanih oblačil. Ne pozabite, da so poleti lahko nežne blazinice izpostavljene vročemu asfaltu, ali ostrim kamnom, zato vam v poletnem znižanju še posebej ponujamo in priporočamo zaščitne čevlje, nogavice in gamaše.  

Kaj pa zaščita pred soncem? Brez te tudi to poletje ne bo šlo. GogiPet kolekcija negovalnih izdelkov za pse zajema tudi kompleten nabor izdelkov za zaščito dlake in kože psov in mačk. V ponudbi poletna znižanja boste našli emulzije ter olja za nego in večji sijaj dlake ter kreme za nego blazinic, tačk in smrčkov.