Rutka z ovratnico za psa - modra barva, velikost M

Rutka z ovratnico za psa je izdelana iz mehke bombažne tkanine svetlo modre barve. Namenjena je psom majhne rasti. Ovratnica ima nastavljivo dolžino. Opremljena je z dvema odsevnima trakovoma za boljšo vidljivost v temi. Ovratnica nima ostrih robov in je primerna tudi za mladiče.

7,99 €*

namesto 15,99 €* prihranek 50.03% .
Vsebina: 1 kos

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: Y-FE-CF07-AZ

Informacije o izdelku "Rutka z ovratnico za psa - modra barva, velikost M"

Rutka z ovratnico

Moderna rutka z ovratnico za psa - svetlo modra barva

Rutka z ovratnico za psa je izdelana iz bombažne tkanine in dveh odsevnih trakov. Namenjena je psom majhne rasti. Ovratnica je mehka, pralna in udobna za nošenje. Rutka se lahko obrne na hrbtni ali prsni del. Ovratnica ima "klik" sistem zapenjanja s plastično zaponko. Opremljena je z zvončkom.

Lastnosti ovratnice

  • Rutka z ovratnico za psa
  • svetlo modra barva
  • dva odsevna trakova za dobro vidljivost v temi
  • izdelano iz bombažnega materiala
  • nastavljiva velikost
  • primerno za obseg vratu od 28 cm do 43 cm
  • Klik sistem zapenjanje
  • plastična zaponka brez ostrih robov
  • okrasni zvonček, ki se lahko odstrani

Namen uporabe

Rutka z ovratnico za psa je namenjena psom majhne rasti. Primerna je za vse letne čase in se lepo kombinira z oblačili in povodci. Ovratnica je mehka, nima ostrih robov in je namenjena tudi psom z bolj občutljivo dlako in kožo. Rutka na ovratnici se lahko nosi na hrbtnem ali prsnem delu.

Namestitev ovratnice z rutko

Veliko ljudi je mnenja, da psi ne marajo ovratnic in da so oprsnice bolj primerne. Raziskave so pokazale, da večina psov udobno nosi ovratnice, če jih na nošenje navadite. Navajanje na ovratnico naj bo postopno. Najprej psu nadenite ovratnico za 10 minut in nato čas postopoma podaljšujemo. Dokler niste prepričani, da je pes navajen na ovratnico ga ne puščajte samega.

Pomembno je, da je rutka z ovratnico za psa pravilno nameščena. Med vratom in ovratnico mora biti prostora za dva prsta. Ovratnico občasno snemite in dlako na vratu skrtačite, da nebi prišlo do vozlanja in sprijemanja dlake. 

Čiščenje in vzdrževanje

Rutka z ovratnico za psa je pralna. Operete jo lahko ročno, v topli vodi, z blagim čistilom. Pri tem bodite pozorni, da ovratnico z rutko dobro sperete pod tekočo vodo tako, da na njej ne bo sledi čistila. Likanje rutke in ovratnice ne bo potrebno, če boste rutko pred sušenjem pogladili - zravnali z roko.

Rutka z ovratnico za psa - zajamčeno najnižja cena.

0 od 0 ocen

Podajte svojo oceno!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.


Predlagani izdelki

%
Ovratnica z ruto "Ocean" - velikost 21 - 31 cm

namesto 13,95 €* 6,72 €*