Ovratnica s trikotno rutko M - modra barva

Ovratnica z rutko je izdelana iz bombaža, ki je dodatno okrašen s tiskom in kovinsko aplikacijo tačke. Namenjena je psom majhne rasti. Ovratnica ima plastični "Klik" sistem zapenjanja, je udobna za nošenje in nima ostrih robov.

7,99 €*

namesto 15,99 €* prihranek 50.03% .
Vsebina: 1 kos

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: Y-FE-CF03-AZ

Informacije o izdelku "Ovratnica s trikotno rutko M - modra barva"

Ovratnica z rutko

Mehka ovratnica z rutko za psa - modra barva

Ovratnica z rutko je izdelana iz bombaža, ki je dodatno okrašen s tiskom in kovinsko aplikacijo tačke. Namenjena je psom majhne rasti. Ovratnica ima plastični "Klik" sistem zapenjanja, je udobna za nošenje in nima ostrih robov. Rutka se lahko obrne na hrbtni ali prsni del.

Lastnosti ovratnice

  • Mehka ovratnica z rutko za psa
  • modra barva
  • izdelano iz bombažnega materiala
  • atraktivni potisk DAB in kovinska aplikacija tačke
  • nastavljiva velikost
  • primerno za obseg vratu od 28 cm do 45 cm
  • Klik sistem zapenjanje
  • plastična zaponka brez ostrih robov
  • okrasni zvonček, ki se lahko odstrani

Namen uporabe

Mehka ovratnica z rutko za psa je namenjena psom majhne rasti. Primerna je za vse letne čase in se lepo kombinira z oblačili in povodci. Ovratnica je mehka, nima ostrih robov in je namenjena tudi psom z bolj občutljivo dlako in kožo. Rutka na ovratnici se lahko nosi na hrbtnem ali prsnem delu.

Namestitev ovratnice z rutko

Veliko ljudi je mnenja, da psi ne marajo ovratnic in da so oprsnice bolj primerne. Raziskave so pokazale, da večina psov udobno nosi ovratnice, če jih na nošenje navadite. Navajanje na ovratnico naj bo postopno. Najprej psu nadenite ovratnico za 10 minut in nato čas postopoma podaljšujemo. Dokler niste prepričani, da je pes navajen na ovratnico ga ne puščajte samega.

Pomembno je, da je ovratnica za psa pravilno nameščena. Med vratom in ovratnico mora biti prostora za dva prsta. Ovratnico občasno snemite in dlako na vratu skrtačite, da nebi prišlo do vozlanja in sprijemanja dlake. 

Čiščenje in vzdrževanje

Mehka ovratnica z rutko za psa je pralna. Operete jo lahko ročno, v topli vodi, z blagim čistilom. Pri tem bodite pozorni, da ovratnico z rutko dobro sperete pod tekočo vodo tako, da na njej ne bo sledi čistila. Likanje rutke in ovratnice ne bo potrebno, če boste rutko pred sušenjem pogladili - zravnali z roko.

Mehka ovratnica z rutko za psa - zajamčeno najnižja cena.

0 od 0 ocen

Podajte svojo oceno!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.