Zložljiva posoda za vodo in hrano

Zložljiva posoda je namenjena psom na potovanju in počitnicah. Izdelana je iz PCV materiala, ki se lepo zloži in zavzame zelo malo prostora. Po uporabi posodo splahnete pod tekočo vodo in zložite nazaj v priloženo vrečko.

1,99 €*

namesto 3,98 €* prihranek 50% .
Vsebina: 1 kos

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: FE-CIO110

Informacije o izdelku "Zložljiva posoda za vodo in hrano"

Posoda za pse

Zložljiva posoda za pse na potovanju

Zložljiva posoda za pse je namenjena psom vseh velikosti. Primerna je za pse na potovanju, počitnicah in potepanju v naravi. Izdelana je iz PVC materiala, ki se lepo zloži, je vodoodporen in trpežen. Posoda je prozorna in jo po uporabi preprosto splahnete in pospravite nazaj v priloženo, majhno vrečko.

Lastnosti posode

  • Zložljiva posoda za pse na potovanju
  • primerno za pse velike in majhne rasti
  • izdelano iz prozornega PVC materiala
  • preprosto in hitro zlaganje
  • priložena vrečka za hranjenje
  • primerno za potovanja, počitnice in potepanja v naravi
  • velikost je primerna za nošenje v žepu

Namen uporabe

Zložljiva posoda za pse na potovanju je izdelana iz vodoodpornega materiala. Zložena vzame zelo malo prostora in jo lahko pospravite tudi v žep ali priročno torbico. Posoda je namenjena psom vseh velikosti in primerna za potovanja, počitnice in potepanja v naravi.

Čiščenje in vzdrževanje

Zložljiva posoda za pse na potovanju je preprosta za čiščenje. Po uporabi jo splahnete pod tekočo vodo, posušite in pospravite nazaj v priloženo vrečko. Pri čiščenju lahko, če je potrebno, uporabite tudi blaga, okolju in živalim prijazna čistila. Pri tem pazite, da posodo dobro sperete in odstranite vse sledi čistila.

Pes na potovanju

Psi so po naravi radi v gibanju in obenem želijo biti s svojim vodnikom ves dan. Potovanje s psom je posebno doživetje, ki okrepi vez med vodnikom in psom.

Na potovanje s psom se je treba pripraviti tako, da bo to za psa in vas kar najbolj udobno in varno. Preden odidete z vašim štirinožnim prijateljem novim dogodivščinam naproti, je najbolje, da si naredite seznam vseh potrebščin za potovanje. Pri tem ne pozabite na zložljivo posodo za hranjenje psa. Zložljiva posoda za pse bo v prtljagi vzela zelo malo prostora. Poleg tega je posoda preprosta za čiščenje in omogoča hitro sestavljanje in zlaganje nazaj v vrečko. Če boste potovali z avtom, avtobusom ali vlakom ne pozabite tudi na varnostni pas in nagobčnik.

Zložljiva posoda za pse na potovanju z zajamčeno najnižjo ceno v Evropi.