Mobilna plastenka s posodo za vodo

Mobilna plastenka s posodo za vodo je namenjena psom in mačkam na potovanju in dolgih sprehodih. Izdelana je iz trde plastične mase. Plastenka ima univerzalni navoj s katerim je pritrjena na posodo za pitje vode. Plastenka zavzame malo prostora, ker se zloži v posodo.

4,98 €*

namesto 6,97 €* prihranek 28.55% .
Vsebina: 1 kos

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: FE-CIO201

Informacije o izdelku "Mobilna plastenka s posodo za vodo"

Posoda za pse

Mobilna plastenka s posodo za vodo - prostornina 0,5l

Na dolgih sprehodih in potovanjih s psom moramo imeti pri roki svežo vodo. Pri tem lahko izbiramo med gospodinjskimi plastenkami in posodo, ki vzamejo v prtljagi veliko prostora in med zložljivo plastenko s posodo izdelano posebej za pse na potovanju. Mobilna plastenka s posodo za psa je zložljiva in vzame v prtljagi malo prostora. Poleg tega imate ob plastenki že vgrajeno posodo za pitje. Primerna je za dolge sprehode in potovanja.

Lastnosti plastenke

  • Mobilna plastenka s posodo za vodo
  • primerno za pse in mačke na potovanju in dolgih sprehodih
  • izdelano iz plastike
  • plastenka za vodo in posoda za pitje vode v enem
  • univerzalni navoj
  • sponka za obešanje na pas, povodec ali nahrbtnik
  • zložljiva posoda za vodo

Namen uporabe

Mobilna plastenka s posodo za vodo je namenjena psov majhne in velike rasti. Napolni se hitro in preprosto z vodo iz vodovodnega omrežja ali kupljeno vodo. Ker komplet vsebuje plastenko in posodo, ki se zložita, zavzame v prtljagi vzame malo prostora in je primeren tudi za potovanja. Plastenko lahko obesite na nahrbtnik, pas ali povodec in jo imate stalno pri orki.

Navodilo za uporabo

Mobilna plastenka s posodo za vodo je preprosta za uporabo. Plastenko odvijte s posode in napolnite z vodo. Sedaj plastenko s pritiskom navoja navzdol, proti plastenki zaprite, navijte in pospravite nazaj v posodo za pitje. Pred uporabo plastenko vzemite iz ohišja posode. Navoj plastenke odprete tako, da zatič navoja potisnete stran od plastenke. Sedaj plastenko s posodo obrnite tako, da je posoda spodaj in da plastenka stoji pod pravim kotom na posodo. Posoda se bo napolnila z vodo. Količino vode, ki steče v posodo določite s pritiskom na plastenko.

Čiščenje in vzdrževanje

Mobilna plastenka s posodo za vodo je pralna. Priporočamo, da jo po vsaki uporabi splahnete pod tekočo vodo in odprto, brez navoja na plastenki, posušite. Čistila uporabite samo, če je to nujno potrebno. Pri tem bodite previdni, da plastenko in posodo dobro sperete in odstranite vse sledi čistil

Mobilna plastenka s posodo za vodo z zajamčeno najnižjo ceno v Evropi.

>>> nazaj k posodicam za hranjenje in posodicam za vodo <<<

0 od 0 ocen

Podajte svojo oceno!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.