Aesculap olje - 90 ml

Aesculap olje za mazanje nastavkov in strojčkov je zelo fino olje, ki ima strukturo prilagojeno strojčkom in nastavkom za striženje psov, mačk in drugih živali. Uspešno zmanjša trenja, vibracije in segrevanje nastavkov v času striženja.

Količina Cena Osnovna cena
Kupite do 2 kos po ceni/kos:
6,90 €*
namesto 11,90 €* prihranek 42.02% .
76,67 €* / 1 l
Kupite od 3 kos po ceni/kos:
5,90 €*
namesto 11,90 €* prihranek 50.42% .
65,56 €* / 1 l

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: BB-GT604

Informacije o izdelku "Aesculap olje - 90 ml"

Aesculap olje

Originalno Aesculap olje za mazanje nastavkov in strojčkov za striženje psov in drugih živali.

Aesculap olje za mazanje nastavkov in strojčkov za striženje psov in drugih živali je zelo fino olje, ki ima dolgo življenjsko dobo. Olje je posebej oblikovano za redno in vzdrževalno čiščenje in mazanje nastavkov in strojčkov. Zelo fina struktura olja ne poškoduje rezil in motorjev, zmanjša trenje in prepreči segrevanje.

Lastnosti olja

  • model - Aesculap olje za mazanje nastavkov in strojčkov
  • količina 90 ml
  • plastenka z varnostno zaponko in nastavkom za natančno doziranje
  • primerno za mazanje nastavkov, strojčkov in škarij za striženje psov in drugih živali

Namen uporabe

Aesculap olje za mazanje nastavkov in strojčkov je primerno za mazanje vseh vrst strojčkov za striženje psov in drugih živali. Poleg klasičnega mazanja je olje primerno za redno in vzdrževalno čiščenje nastavkov in strojčkov. Uspešno odstrani umazanijo in prepreči rjavenje. Primerno je za vse vrste in modele nastavkov s Snap On, Clip in Slide sistemom.

Mazanje in čiščenje nastavkov

Nastavek očistite s ščetko in s krpico obrišite umazanijo in odvečno maščobo. Nekaj kapljic olja nanesite na rezila in vezne dele med nastavkom in rezilom. Nastavek namestite na strojček in ga vključite, da se olje lepo porazdeli po rezilih in nastavku. Tako vzdrževan nastavek lahko shranite. Pred uporabo in striženjem dlake z nastavka in rezil obrišite olje.

Mazanje strojčka

S ščetko očistite z zunanje strani vidne gibljive dele strojčka in na vsak vezni del posebej nanesite nekaj kapljic olja. Strojček vključite in pustite delovati nekaj sekund tako, da se olje lepo porazdeli. Tako vzdrževan in negovan strojček se ne bo segreval in bo imel najmanjšo možno stopnjo vibracij.

Mazanje in čiščenje škarij

S krpico očistite površino škarij in rezila. Nekaj kapljic olja nanesite na vezni del rezil in na sama rezila. Pred naslednjo uporabo s krpico obrišite odvečno olje z rezil. Tako vzdrževane škarje bodo strigle tiho, ne bodo rjavele in bodo več časa ostale ostre.

Aesculap olje za mazanje nastavkov in strojčkov ter škarij je primerno za mazanje in čiščenje pred in po striženju. Med samim striženjem priporočamo, da nastavke mažete in hladite z Division Sterilit oljem v spreju ali Optimum 4 in 1 oljem v spreju.

Aesculap olje za mazanje nastavkov in strojčkov z zajamčeno najnižjo ceno Onlinezoo.