Gumijasti obroč za škarje - premer 22 mm ∅

Vivog gumijasti obroč za škarje je izdelan iz mehke, črne gume. Obroč je primeren za vse vrste škarij. Omogoča lep oprijem in prepreči drsenje prsta v Obroč. Gumijasti obroč omogoča lažje striženje dlake in vodenje škarij.

1,77 €*

namesto 2,36 €* prihranek 25% .
Vsebina: 1 kos

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: VG-10499

Informacije o izdelku "Gumijasti obroč za škarje - premer 22 mm ∅"

Gumijasti obroč za škarje

Vivog gumijasti obroč za škarje - premer 22 mm ∅.

Gumijasti obroč za škarje je izdelan iz trpežne in mehke gume. Prepreči drsenje prsta v obroč škarij in tako omogoči prijetno striženje in lepo vodenje škarij. Gumijasti obroč je primeren za škarje z odprtinami s premerom približno 20 mm. Gumijasti obroč je primeren za vse vrste škarij z  navedenim premerom odprtin. Podobne gumijaste obročke različnih barv, ki so še mehkejši in udobnejši, najdete na naslednji povezavi: GogiPet obročki za škarje.

Lastnosti gumijastega obroča

  • Vivog gumijasti obroč za škarje
  • izdelano iz gume
  • črna barva
  • notranji premer 21/22 mm
  • zunanji premer 24/24 mm
  • omogoča lep oprijem škarij in prepreči drsenje prstov
  • primerno za ljudi s tankimi prsti
  • cena za kos

Namen uporabe

Gumijasti obroč za škarje je primeren za vse vrste škarij z odprtinami za prste s premerom do 22 mm. Obroč prepreči drsenje prsta v odprtine škarij in tako zagotavlja lepo vodenje škarij in pravilno striženje dlake. Vivog gumijasti obroč za škarje je primeren za vse osebe, katerim med striženjem prsti drsijo v odprtine.

Nega in striženje psov je bilo v osnovi moško opravilo, zato je še danes večina opreme izdelana za moške roke. Tako ima večina škarij večje odprtine, za močnejše moške roke. Danes je nega in striženje psov postala bolj ženski poklic, ki zahteva nove oblike opreme. Sodobne škarje imajo že v osnovi, v odprtine za prste, vdelane gumijaste obročke, ki omogočajo lep oprijem škarij tudi za osebe s tankimi in finimi prsti. S časom se lahko gumijasti obročki obrabijo ali poškodujejo. Če škarje še vedno strižejo lepo in so ostre lahko v tem primeru zamenjate samo gumijaste obročke in ne rabite kupiti novih škarij. Pri izbiri škarij priporočamo, da izbirate med GogiPet Elite škarje za striženje psov.

Vivog gumijasti obroč za škarje za zajamčeno najnižjo ceno v Evropi.

 

0 od 0 ocen