Vivog Pin Brush krtača za majhne pse z dolgo dlako

Vivog Pin Brush krtača je izdelana iz trde plastike. Ročaj je obložen z gumijasto oblogo, ki prepreči drsenje. Konice so izdelane iz nerjaveče kovine in nameščene v mehki blatinici. Krtača je primerne za vsakodnevno krtačenje dolgodlakih psov.

Količina Cena
Kupite do 2 kos po ceni/kos:
14,22 €*
namesto 18,96 €* prihranek 25% .
Kupite od 3 kos po ceni/kos:
12,61 €*
namesto 18,96 €* prihranek 33.49% .

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: VG-02101

Informacije o izdelku "Vivog Pin Brush krtača za majhne pse z dolgo dlako"

Pin Brush krtača za psa

Vivog Pin Brush krtača za majhne pse z dolgo dlako

Originalna, Vivog Pin Brush krtača za majhne pse je izdelana iz trde plastike. Ročaj krtače je obložen z gumijasto oblogo, ki prepreči drsenje. Konice nimajo ostrih robov in so nameščene v zračni blazinici, ki ublaži pritisk v času krtačenja. Vivog Pin Brush krtača za majhne pse je primerna za vsakodnevno krtačenje dolge in srednje dolge dlake, odstranjevanje umazanije in vtiranje šampona v kožuh psa med kopanjem.

Lastnosti krtače

  • Vivog Pin brush krtača za majhne pse
  • izdelano iz trde plastike
  • ergonomsko oblikovan ročaj z gumijasto oblogo, ki prepreči drsenje
  • konice so izdelane iz nerjavečega jekla in nimajo ostrih robov
  • konice so nameščene v zračni blazinici, ki ublaži pritisk med krtačenjem
  • krtača je primerna za vsakodnevno krtačenje dolge in srednje dolge dlake psov majhne rasti

Namen uporabe

Vivog Pin Brush krtača za majhne pse je primerna za vsakodnevno krtačenje dolge in srednje dolge dlake. Uspešno odstrani umazanijo in prepreči sprijemanje in vozlanje dlake. V salonih se ta krtača uporablja predvsem za osnovno krtačenje in vtiranje šampona med kopanjem.

Navodilo za uporabo

Vivog Pin Brush krtača za majhne pse se lahko uporablja za vsakodnevno krtačenje dlake in odstranjevanje umazanije, za natančno krtačenje in zračenje kožuha in vtiranje šampona med kopanjem. Pred krtačenjem priporočamo, da kožuh psa poškropite s sprejem za česanje ali pa uporabite Magic Care, ki bo preprečil elektrenje dlake in dodatno osvežil kožuh.

Vsakodnevno krtačenje

Vivog Pin Brush krtača za majhne pse se pri vsakodnevnem krtačenju uporablja v smeri rasti dlake. Delo pričnite na vratu, nadaljujte preko hrbtenice do repa in nato navzdol po trupu. Krtačite v smeri rasti dlake tako, da krtača lepo prodre do kože. Rep potegnite stran od telesa in dlako krtačite navzdol. Pri nogah je smotrno, da pes stoji trdo na tleh ali mizi. Dlako krtačite od zgoraj navzdol. Pri krtačenju glave bodite pozorni, da s konicami ne poškodujete oči ali ušesnega kanala. Dlako krtačite stran od oči. Posebno pozornost namenite predelu na gobčku, kjer se lahko nahajajo ostanki hrane in druga umazanija. Krtačite previdno in temeljito.

Natančno krtačenje in zračenje kožuha

Vivog Pin Brush krtača za majhne pse dobro prezrači in očisti kožuh. Če želimo kožuh psa temeljito prezračiti in očistiti, odstraniti sprijete dele dlake in vozle je treba dlako najprej skrtačiti v nasprotni smeri rasti vse do kože. Krtačenje začnite na vratu, nadaljujte preko hrbtenice do repa in navzdol po trupu. Ko ste delo končali skrtačite dlako v smeri rasti dlake. Tako skrtačen kožuh bo lepo prezračen, svežega videza in brez neprijetnih vonjav. Glavo, ušesa in rep krtačite v smeri rasti dlake tako, da posamezni premen dlake privzdignete v nasprotno smer rasti dlake in krtačit v smeri rasti. Pri krtačenju dlake na glavi in repu bodite previdni in krtačite nežno.

Vtiranje šampona med kopanje

Vivog Pin Brush krtača za majhne pse je primerna tudi za vtiranje šampona v kožuh psa. Kožuh psa