Mehka Slicker Brush krtača za pse Vivog - velika

Mehka Slicker Brush krtača za pse velike rasti je primerna za vse vrste in tipe dlake. Uspešno osveži in prezrači kožuh psa in prepreči sprijemanje in vozlanje dlake in odstrani umazanijo. Krtača je primerna tudi za mladiče in občutljive pse.

Količina Cena
Kupite do 2 kos po ceni/kos:
15,51 €*
namesto 20,68 €* prihranek 25% .
Kupite od 3 kos po ceni/kos:
13,75 €*
namesto 20,68 €* prihranek 33.51% .

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: VG-02210

Informacije o izdelku "Mehka Slicker Brush krtača za pse Vivog - velika"

Slicker Brush krtača za pse

Mehka Slicker Brush krtača za pse Vivog - velika

Mehka Slicker Brush krtača za pse Vivog je primerna za nego psov velike rasti. Izdelana je iz trde plastike in nerjavečih kovinski konic brez ostrih robov. Konice so nameščene v mehki blazinici, ki omogoča prijetno krtačenje in prepreči praskanje kože. Mehka Slicker Brush krtača za pse Vivog je primerna za velike pse z različnimi tipi in vrstami dlake.

Lastnosti krtače

  • Mehka Slicker Brush krtača za pse Vivog
  • primerno za pse velike rasti
  • velikost delovne površine 9,5 x 6,5 cm
  • izdelano iz trde plastike
  • ergonomsko oblikovan ročaj z gumijasto oblogo proti drsenju
  • ukrivljene kovinske konice nimajo ostrih robov in so nameščene v zračni blazini
  • zračna blazinica ublaži pritisk krtače v času krtačenja
  • primerno za vse vrste in tipe dlake
  • uspešno prezrači kožuh, odstrani umazanijo in prepreči vozlanje in sprijemanje dlake

Namen uporabe

Mehka Slicker Brush krtača za pse Vivog je primerna za pse velike rasti. Ukrivljene konice uspešno prezračijo kožuh, odstranijo umazanijo in preprečijo vozlanje in sprijemanje dlake. Konice so nameščene v zračni blazini, ki omogoča prijetno krtačenje in ob pravilni uporabi prepreči poškodbe kože. Krtača je primerne tudi za mladiče in občutljive pse.

Navodilo za uporabo

Mehka Slicker Brush krtača za pse Vivog je namenjena predvsem vsakodnevnem krtačenju, zračenju kožuha psa in odstranjevanju umazanije. Pred krtačenjem kožuh psa poškropite s sprejem za razvozlavanje dlake ali pa uporabite Magic Care. Tako boste preprečili elektrenje dlake in podarili kožuhu dodatno svežino.

Pri klasičnem krtačenju potujte s krtačo po površini telesa, v smeri rasti dlake. Ko opazite, da se je na konicah nabrala dlaka jo odstranite s prsti ali z grobo stranjo glavnika tako, da poteg poteka v smeri v katero gledajo konice. Dlake ne odstranjujte s strani ali proti konicam, ker lahko poškodujete konice.

Če se odločite za natančno krtačenje in zračenje kožuha je smotrno, da dlako krtačite po pramenih. Pri tem posamezni pramen dlake dvignite v nasprotno smer rasti in dlako iz premena krtačite v smeri rasti dlake. Tako boste preprečili vozlanje in sprijemanja dlake. Če želite preveriti, ali je bilo krtačenje dovolj natančno lahko to storite z glavnikom. Če se glavnik med česanjem zatika pomeni, da morate posamezne dele krtačiti ponovno. Kožuh psa je dobro skrtačen, ko glavnik gladko drsi skozi kožuh psa in se ne zatika v posamezne vozle in sprijete dele dlake.

Čiščenje in vzdrževanje

Mehka Slicker Brush krtača za pse Vivog se lahko očisti. Priporočamo, da jo občasno očistite pod tekočo vodo. Če so konice mastne ali umazane jih lahko očistite z blagim, okolju prijaznim čistilom. Za čiščenje uporabite najlonsko krtačo s katero krtačite konice v smeri kot so nameščene. Ne krtačite proti konicam in s strani, ker lahko poškodujete konice. Mehka Slicker Brush krtača za pse Vivog dobro sperite pod tekočo vodo in na hitro posušite.

Mehka Slicker Brush krtača za pse velike rasti Vivog z zajamčeno najnižjo ceno.

0 od 0 ocen

Podajte svojo oceno!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.