Vivog stojalo za sušilnike psov VSC2700

Vivog stojalo za sušilnike je združljivo s sušilniki VSC2700, VSC1401, VSC1401R in VSC1401V. Stojalo je izdelano iz nerjaveče kovine, je nastavljivo po višini in omogoča tudi nagib sušilnik. Stojalo je na kolesih.

149,90 €*

namesto 201,32 €* prihranek 25.54% .
Vsebina: 1 kos

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: VG-SC052

Informacije o izdelku "Vivog stojalo za sušilnike psov VSC2700"

Stojalo za sušilnike

Vivog stojalo za sušilnike VSC2700, VSC1401, VSC1401R in VSC1401V

Vivog stojalo za sušilnike Vivog je nepogrešljiv pripomoček za sušenje psov, ki omogoča udobno delo v salonu. Izdelano je nerjaveče kovine in pritrjeno na kolesa, ki zagotovijo prosto gibanje po salonu. Stojalo ima nastavljivo višino in omogoča tudi nagib sušilnika in tako optimalno sušenje dlake.

Lastnosti stojala

  • Vivog stojalo za sušilnike
  • izdealno iz nerjaveče kovine
  • kovinsko podvozje s petimi kolesi
  • nastavljiva višina
  • nastavek za nastavitev nagiba sušilnika
  • primerno za salone za nego psov
  • združljivo s sušilniki Vivog VSC1401, VSC1401R, VSC1401V, in VSC2700

Namen uporabe

Vivog stojalo za sušilnike je namenjeno profesionalni negi psov v salonu. Omogoča nastavitev sušilnika po višini in nagibu in tako optimalno sušenje dlake. Prednost stojala je tudi v tem, da pri sušenju ni treba držati cevi v roki, ampak lahko psa z eno roko pridržite, z drugo pa krtačite dlako. Stojalo je priljubljeno v salonih, ki jih obiskujejo psi različnih velikosti. Nastavljiva višina stojala omogoča optimalno namestitev sušilnika.

Montaža stojala

Vivog stojalo za sušilnike je preprosto za montažo. V podvozje s pritiskom namestite kolesa. S kovinske palice - stojala odstranite zaščito in ga namestite v podvozje s kolesi. Sedaj lahko sušilnik namestite v stojalo in ga pritrdite z vijakom, ki omogoča uravnavanje nagiba sušilnika. Tako je sušilnik pripravljen za delo.

Navodilo za uporabo

Vivog stojalo za sušilnike je nastavljivo po višini. Višino uravnavate z nastavkom, ki se nahaja na sredini stojala. Če nastavek odvijete se bo stojalo postavilo na najvišjo višino. Za postavitev na želeno višino potisnite stojalo navzdol in na želeni dolžini privijte - fiksirajte z nastavkom. Vivog stojalo za sušilnike omogoča tudi uravnavanje nagiba sušilnika. Vijak, ki drži sušilnik odvijte, postavite sušilnik v želeni nagib in vijak privijte tako, da bo sušilnik trdno stal na tem mestu. Nagib sušilnika lahko med delo spreminjate brez uporabe vijaka. Tako nameščen sušilnik je pripravljen za delo.

Vivog stojalo za sušilnike VSC2700, VSC1401 in VSC1401R z zajamčeno najnižjo ceno.

 

</