Nosilec za sušilnik Metro Master Blaster

Nosilec za sušilnik Metro Master Blaster je namenjen za namestitev sušilnika na steno. Izdelan je iz kovine, ki je zaščitena pred rjavenjem. Sušilnik lahko z nosilca snamete brez uporabe orodja.

47,00 €*

namesto 64,80 €* prihranek 27.47% .
Vsebina: 1 kos

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: ME-MVC-331

Informacije o izdelku "Nosilec za sušilnik Metro Master Blaster"

Metro dodatna oprema za sušilnike

Nosilec za sušilnik Metro Master Blaster

Originalni stenski nosilec za sušilnike Metro Air Force Master Blaster je izdelan iz kovine, ki je zaščitena pred rjavenjem in pobarvana s črno barvo. Nosilec je pripravljen za namestitev tako, da na nosilcu ni treba vrtati lukenj. Oblika nosilca omogoča, da lahko sušilnik snamete z nosilca brez uporabe orodja.

Lastnosti nosilca

  • Stenski nosilec za sušilnik Metro
  • združljiv s sušilniki Metro Air Force Master Blaster
  • izdelano iz kovine, ki je zaščitena pred rjavenjem
  • črna barva
  • odprtine za vijake
  • oblika omogoča, da sušilnik odstranite z nosilca brez uporabe urodja

Montaža

Za montažo nosilca boste potrebovali Metro nosilec za sušilnik, vijaka z vložki in dve podložki. Nosilec postavite na steno in s svinčnikom označite na steni odprtine za vijake. S strojčkom za vrtanje naredite luknje v steno in vanje namestite podložke. Sedaj na vijake namestite podložke in privijte nosilec na steno. Tako nameščen nosilec je pripravljen za namestitev sušilnika.

Pri izbiri vijakov in podložk bodite pozorni, da izberete takšne, ki bodo, glede na vrsto stene, na katero montirate stenski nosilec, omogočali varno in nosilno montažo.

Nekaj besed o podjetju Metro

Podjetje Metro je svetovno priznan proizvajalec profesionalnih sušilnikov za pse, mačke in druge hišne ljubljenčke. Sušilniki Metro so zaradi svoje zmogljivosti in trpežnosti nepogrešljiv del opreme vsakega pasjega salona.

Metro je družinsko podjetje s 75 letno tradicijo in lastno razvojno tehnologijo. Na začetku se je podjetje ukvarjalo z izdelavo in razvojem sesalnikov za gospodinjstva, nadaljevalo preko razvoja posebnih sušilnikov za motorje, do posebej oblikovanih sušilnikov za živali. Prvi sušilnik za pse in druge hišne ljubljenčke so izdelali leta 1939 in v naslednjih 30 letih razvili različne modele, ki so primerni za profesionalno in ljubiteljsko sušenje dlake živali. Metro je danes vodilni proizvajalec sušilnikov za pse na svetu.

Stenski nosilec za sušilnik Metro Air Force Master Blaster z zajamčeno najnižjo cven v Sloveniji.

0 od 0 ocen

Podajte svojo oceno!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.