Tekstilne ovratnice za pse

Ovratnice za pse iz tekstilnih materijalov

Jeans, najlon in bombažne ovratnice za pse

Ovratnice za pse so lahko izdelena iz  različnih tekstilnih materijalov. Najbolj priljubljene so ovratnice iz najlona, jeansa in bombažnih tkanin. Kolekcija nudi široko paleto barv, vzorcev in modelov. Pomembno je, da je ovratnica mehka, po možnosti podložena in brez ostrih robov, izbor barve in vzorca pa je prepuščen vašemu okusu. Vse tekstilne ovratnice za pse so pralne in obstojnih barv. Med njimi najdete poceni klasične ovratnice iz različnih tkanin in take, ki so pletene, vse pa se lepo kombinirajo z povodci za pse.

Najbolj priljubljene so ovratnice iz najlona, ki je prvi umetni poliamid, ki ga je izdelal ameriški kemik Wallace Hume Carothers v 30. letih prejšnjega stoletja kot nadomestilo za svilo. Najlon je podoben svili in ima nekatere njene lastnosti, a je precej cenejši in bistveno bolj trpežen. Uporablja se za izdelavo vlaken, iz katerih se lahko poleg ovratnic za pse izdelujejo tudi oblačila, torbe in ležišča. Kolekcija ovratnic GogiPet zajema ovratnice iz najlona, ki je lahko pleten ali tkan. Priporočamo uporabo podloženih ovratnic, ki so prešite in v večini polnjene z tankim mehkim polnilom. Te ovratnice so zelo udobne za nošenje, pralne in trpežne. Izdelene so z klasičnim ali  hitrim "Klik" sistemom zapenjanja. Poceni nobarvne ovratnice iz najlona so primerne tudi za individualno oblikovanje z tekstilnimi barvami, kristali in drugimi dodatki. Tako lahko iz preproste in  poceni najlon ovratnice naredite individualno oblikovano, dizajnersko ovratnico.

Medi tekstilnimi ovratnicami za pse najdete tudi ovratnice iz jeansa in drugih tkanin. Jeans je bombažna tkanina, ki je menda dobila ime po mornarju Jeanu, ki je bil poznan po tem, da je nosil trpežne, močne delavske hlače. Jeans je kot materijal resnično zaslovel na ameriških tleh, kamor je prišel ob množičnem priseljevanju evropskih delavcev. Danes se iz jeansa izdelujejo tudi različni izdelki za živali. Poleg torb in ležišč so med izdelki za živali najbolj priljubljene ovratnice za pse, ki so trpežne in pralne. Poleg jeansa so danes priljubljene tudi ovratnice iz tkanin, ki so potiskane z vojaškimi in drugimi vzorci.

Poceni ovratnice - trpežne najlon ovratnice za pse.


Postavke 1-24 100

Nastavite Smer Padajoče
na strani

Postavke 1-24 100

Nastavite Smer Padajoče
na strani