Poceni zatezna ovratnica za psa - modra barva, širina 15 mm

Poceni zatezna ovratnica za psa je izdelana iz trpežnega najlonskega materiala modre barve. Ovratnica je širine 15 mm in primerna za pse majhne in srednje velike rasti. Kovinski deli so kromirani, nimajo ostrih robov in ne rjavijo. Ovratnica je nastavljive velikosti.

11,88 €*

namesto 15,84 €* prihranek 25% .
Vsebina: 1 kos

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: Y-FE-HI873-DB

Informacije o izdelku "Poceni zatezna ovratnica za psa - modra barva, širina 15 mm"

Zatezna ovratnica za psa

Poceni zatezna ovratnica za psa - modra barva, širina 15 mm

Zatezna ovratnica za psa je izdelana iz trpežne najlonske tkanine modre barve. Kovinski deli so kromirani, nimajo ostrih robov in ne rjavijo. Tekstilni, vezni deli ovratnice so lepljeni, šivani in ojačani z okrasnimi šivi. Ovratnica je preprosta za nameščanje, udobna za nošenje in namenjena psom majhne in srednje velike rasti.

Lastnosti ovratnice

  • Poceni zatezna ovratnica za psa
  • izdelano iz najlona
  • modra barva
  • širina 15 mm
  • nastavljiva dolžina od 18 do 28 cm
  • namenjeno psom majhne rasti in srednje velike rasti
  • kovinski deli so kromirani, nimajo ostrih robov in ne rjavijo
  • vezni tekstilni deli so lepljeni, šivani in ojačani z okrasnimi šivi
  • primerno za treninge in klasično vodenje psov

Namen uporabe

Poceni zatezna ovratnica za psa je namenjena psom majhne in srednje velike rasti. Nastavljiva velikost omogoča popolno prilagajanje telesu in tako varno vodenje psa. Ovratnica je lahka in primerna za namestitev na klasične in Flexi povodce. Ne glede na povodec bo ovratnic psa zategnila, če bo na sprehodu vlekel. Za varno vodenje psa je pomembno, da je ovratnica pravilno nameščena.

Kako pravilno namestiti oprsnico?

Ovratnico nastavite na dolžino, ki omogoči, da jo lahko namestite na psa preko glave. Ko ste ovratnico namestili skrajšajte dolžino ovratnice tako, da zategnjena ovratnica ne poškoduje psa. To pomeni, da morate pri najkrajši dolžini zategnjene ovratnice, še vedno med ovratnico in telo, potisnite dva prsat. Ovratnica naj ne bo preohlapna, ker se bo pes lahko iz nje izmuznil in bomo nad njim izgubili nadzor.

Čiščenje in vzdrževanje

Poceni zatezna ovratnica za psa je pralna. Občasno jo obrišite z vlažno krpo. Po potrebi lahko oprsnico operete v mlačni vodi. Pri tem uporabite blaga, okolju prijazna čistila. Po pranju oprsnico dobro sperite pod tekočo vodo. Bodite pozorni, da na ovratnici ne ostanejo sledi čistil, ki bi lahko dražile kožo in dlako psa.

Zatezna ovratnica za psa majhne in srednje velike rasti z zajamčeno najnižjo ceno.

 

Širina: 1,5 cm

0 od 0 ocen

Podajte svojo oceno!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.