EcoPet odstranjevalec madežev in smradu živali - 250 ml plastenka s pršilko
Šifra
EC-13.30.027

Ecodor EcoPet odstranjevalec madežev in smradu živali uspešno nevtralizira smrad po živali, iztrebkih, krvi, slini, znoju idr. Smrad in madeže uspešno odstrani na tekstilnih, lesenih, keramičnih in drugih površinah. Plastenka s pršilko vsebuje 250 ml.

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
1 – 3 delovnih dni po prejetem plačilu.
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 13,95 € Posebna Cena 8,35 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave
27,83 € / 1 l

EcoPet odstranjevalec madežev in smradu po živali

Ecodor EcoPet odstranjevalec madežev in smradu po živalih - 250 ml plastenka s pršilko

EcoPet je biološki odstranjevalec madežev in smradu po živalih. Z svojo biološko formulo smrad ne prekrije s parfumi, ampak nevtralizira in odstrani. Ecodor EcoPet je primeren za odstranjevanje smradu in madežev živali na tekstilnih, lesenih, plastičnih, keramičnih in drugih površinah.

Pakiranja: 250 ml plastenka s pršilko

Namen uporabe

Ecodor EcoPet je odstranjevalec madežev in smradu po živalih. S svojo biološko sestavo uspešno odstrani smrad živali v prostoru in na opremi. Primeren je tudi za odstranjevanje madežev urina, krvi, sline, blata idr.Za odstranjevanje smradu in madežev po urinu priporočamo uporabo UF2000.

Področje uporabe

Ecodor EcoPet je kot odstranjevalec madežev in smradu po živalih primeren za nevtralizacijo smradu po živalih v stanovanju, na ležiščih, tepihih, sedežnih garniturah, oblačilih, mačjih straniščih, oblačilih in opremi za pse idr.

Navodilo za uporabo

Plastenko pretresite, poškropite po zraku in pustite delovati. Smrad in neprijeten vonj bo v nekaj minutah izginil. V kolikor je neprijeten vonj globoko zasidran v opremo, npr. sedežno garnituro, postopek ponovite in EcoPet nanesite direktno na opremo.

Pri odstranjevanju madežev nanesite EcoPet direktno na madež, pustite učinkovati nekaj minut, podrgnite in obrišite z suho krpo. Če niste prepričani v obstojnost barv, preverite reakcijo barv na EcoPet na skritem, ali slabo vidnem delu.

Blagovna znamka Ecodor

Ecodor je evropsko podjetje, ki je doma na Nizozemskem. Družinsko podjetje se več kot 15 let ukvarja z izdelavo izdelkov za nevtralizacijo neprijetnih vonjav. Vsi Ecodor izdelki so izdelani na osnovi naravnih encimov, ki smrad in neprijetne vonjave uspešno odstranijo in ne prekrivajo z parfumi. Asortima izdelkov zajema odstranjevalce neprijetnih vonjav, ki so primerni za avto, telo in gospodinjstvo. Vsak izdelek posebej je prilagojen namenu uporabe in zato uspešen pri odstranjevanju določene vrste smradu. Onlinezoo je uradni predstavnik podjetja Ecodor za Slovenijo in Avstrijo.

Ecodor EcoPet Video:

EcoPet odstranjevalec madežev in smradu po živalih z zajamčeno najnižjo ceno.

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!