Sale

EcoPet odstranjevalec madežev in smradu živali - 250 ml plastenka s pršilko

EcoPet je biološki odstranjevalec smradu po živalih in odstranjevalec madežev za mesta in prostore kjer se živali zadržujejo stalno ali občasno. Z svojo biološko formulo smrad ne prekriva z parfumi ampak nevtralizira in odstrani.

Regular Price: 13,95 €

8,35 € *

z 20% DDV, brez stroškov dostave
preračunano na 1 UNIT_L cena 27,83 €
Dostava v roku 3 - 4 delovnih dni po prejetem plačilu.
SKU: EC-13.30.027

Opis izdelka

Details

EcoPet nevtralizator smradu in odstranjevalec madežev živali

EcoPet 250 ml plastenka s pršilko

EcoPet je biološki odstranjevalec smradu po živalih in odstranjevalec madežev za mesta in prostore kjer se živali zadržujejo stalno ali občasno. Z svojo biološko formulo smrad ne prekriva z parfumi ampak nevtralizira in odstrani.Ker izdelek ne vsebuje parfumov je primeren tudi za alergike in ljudi in živali z problemi dihal. Ecodor EcoPet je primeren za čiščenje in odstranjevanje smradu mačjih stranišč, mačjih in pasjih ležišče, pokrival in podlog kjer živijo in ležijo živali (avto, sedežne garniture, talne obloge idr.). Poleg smradu uspešno odstrani madeže krvi, iztrebkov in tudi vina in kave na tekstilnih izdelkih, izdelkih iz lesa, plastike, keramike, kamna ipd.

Navodilo za uporabo:

na madež poškropite EcoPet, pustite delovati 1 min in obrišite z suho, čisto krpo. Pri odstranjevanju smradu pa emulzijo poškropite po prostoru in izdelkih in pustite učinkovati. Smrad bo izginil takoj, ko EcoPet nevtralizira molekule smradu.

EcoPet je primeren za mačja stranišča, pasja ležišča in ute, nagobčnike, tepihe in sedežne garniture, talne obloge, stanovanja, prikolice, prevozna sredstva, oblačila in druge predmete ter povsod kjer želite odstraniti madeže in smrad živali.

Za odstranjevanje smradu po urinu priporočamo uporabi UF2000.

  >>> drugi Ecodor nevtralizatorji smradu in neprijetnih vonjav <<<

Če ste negovalec psov ali trgovec in vas zanima nadaljnja prodaja naših izdelkov, vas vabimo, da se v naši spletni trgovini prijavite kot poslovni partner.

Video

Ocenite izdelek

Napišite svoj komentar.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Morda vas zanimjo tudi naslednji izdelki…