Jeans oprsnice s povodcem za psa - velikost L

Jeans oprsnica s povodcem je izdelana iz robustnega jeans materijala, ki pa kljub svoji trpežnosti zagotavlja udobno nošenje. Model je primeren za vsakodnevne sprehode in preprost za oblačenje.

13,99 €*

namesto 27,95 €* prihranek 49.95% .
Vsebina: 1 kos

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: AN-1868

Informacije o izdelku "Jeans oprsnice s povodcem za psa - velikost L"

GogiPet® Jeans ooprsnica s povodcem

Oprsnica s povodcem za psa - velikost L

GogiPet® kolekcijo modnih izdelkov sestavlja tudi Jeans oprsnica s povodcem za psa. Izdelana je iz mehkega, modrega jeans materiala. Oprsnica je pralna , likanje ni potrebno.

Lastnosti GogiPet kompleta

  • model - jeans oprsnica s povodcem za psa
  • jeans material
  • ojačani šivi v klasični "jeans" rjavi barvi
  • plastični in kovinski deli nimajo ostrih robov
  • dolžina povodca 120 cm, širina 2 cm
  • nastavljiva dolžina od 50 cm do 70 cm
  • primerno za pse majhne in srednje velike rasti
  • oblikovano v EU

Čiščenje in vzdrževanje

Da bi oprsnica s povodcem za psa dolgo izgledala lepo in služila svojem namenu priporočamo, da jo občasno obrišete z vlažno krpo. Po potrebi lahko ovratnico in povodec operete z blagimi čistili. Pri tem priporočamo, da uporabite ljudem, živalim in okolju prijazna čistila. 

Zakaj GogiPet oprema za pse?

GogiPet je avstrijska blagovna znamka, ki predstavlja sinonim za kvaliteto in ugodno ceno. Vsi izdelki, ki so označeni z GogiPet so preverjeni in testirani s strani naših poslovnih partnerjev in kupcev. Izdelki ne vsebujejo škodljivih kemikalij in so izdelani v Fair Trade proizvodnji. Oprsnica s povodcem je izdelana v kolekciji GogiPet.

Na splošno o oprsnicah

Oprsnice za pse so primerne za velike in majhne pse, priljubljene pa predvsem pri močnih psih in psih, ki vlečejo, ker ne obremenijo hrbtenice, niso pa primerne za treninge. Oprsnice so primerne za namestitev na klasične ali flexi povodce. Kolekcija GogiPet obsega mehke tekstilne oprsnice, oprsnice iz usnja in dodatno podložene oprsnice za zelo občutljive pse. Vsi uporabljeni materiali so prijetni na otip, varni za uporabo. Kovinski deli so brez ostrih robov, ki bi lahko poškodovali kožo ali dlako psov. Pri izbiri oprsnice za psa bodite temeljiti in izberite tako oprsnico, ki bo vašemu psu ustrezala po velikosti in modelu. Oprsnica, ki je premajhna, ali oprsnica, ki psa ovira pri gibanju, je lahko neprijetna za nošenje, dolgoročno pa povzroči poškodbe mišic in okostja. Ustrezna oprsnica se psu lepo prilega, ga ne zateguje ali drgne po komolcih in mu omogoča prijetno in varno gibanje.

GogiPet ® Jeans oprsnica s povodcem za majhne in srednje velike pse.

1 od 1 ocen

5 iz 5 zvezde


100%

0%

0%

0%

0%


Podajte svojo oceno!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.