Vivog Slicker Brush krtača za pse z občutljivo kožo

Vivog Slicker Brush krtača za pse z občutljivo kožo ima konice dodatno obložene tako, da ne praskajo kože. Krtača je primerna za pse z zelo občutljivo kožo. Izdelana je iz plastike, mehke blazinice in kovinskih konic, ki ne rjavijo.

Količina Cena
Kupite do 2 kos po ceni/kos:
13,26 €*
namesto 17,68 €* prihranek 25% .
Kupite od 3 kos po ceni/kos:
11,76 €*
namesto 17,68 €* prihranek 33.48% .

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: VG-02231

Informacije o izdelku "Vivog Slicker Brush krtača za pse z občutljivo kožo"

Slicker Brush krtača za pse

Slicker Brush krtača za pse z občutljivo kožo Vivog

Slicker Brush krtača za pse z občutljivo kožo Vivog je primerna za nego vseh vrst in tipov dlake. Izdelana je iz trde plastike in nerjavečih kovinski konic brez ostrih robov. Konice so dodatno obdelane tako, da ne praskajo kože. Nameščene v mehki blazinici, ki omogoča prijetno krtačenje. 

Lastnosti krtače

  • Slicker Brush krtača za pse z občutljivo kožo Vivog
  • primerno za vse velikosti psov
  • izdelano iz trde plastike
  • ergonomsko oblikovan ročaj z gumijasto oblogo proti drsenju
  • ukrivljene kovinske konice so dodatno zaščitene in nimajo ostrih robov
  • zračna blazinica ublaži pritisk krtače v času krtačenja
  • primerno za vse vrste in tipe dlake
  • uspešno prezrači kožuh, odstrani umazanijo in prepreči vozlanje in sprijemanje dlake

Namen uporabe

Slicker Brush krtača za pse z občutljivo kožo Vivog je primerna za pse vseh velikosti. Ukrivljene konice, ki so dodatno zaščitene, uspešno prezračijo kožuh, odstranijo umazanijo in preprečijo vozlanje in sprijemanje dlake. Konice so nameščene v zračni blazini, ki omogoča prijetno krtačenje in prepreči poškodbe kože. Krtača je primerna tudi za mladiče in zelo občutljive pse.

Navodilo za uporabo

Slicker Brush krtača za pse z občutljivo kožo Vivog je namenjena vsakodnevnemu krtačenju, zračenju kožuha psa in odstranjevanju umazanije. Pred krtačenjem kožuh psa poškropite s sprejem za razvozlavanje dlake ali pa uporabite Magic Care. Tako boste preprečili elektrenje dlake in podarili kožuhu dodatno svežino.

Pri klasičnem krtačenju potujte s krtačo po površini telesa, v smeri rasti dlake. Ko opazite, da se je na konicah nabrala dlaka jo odstranite s prsti ali z grobo stranjo glavnika tako, da poteg poteka v smeri v katero gledajo konice. Dlake ne odstranjujte s strani ali proti konicam, ker lahko poškodujete konice.

Čiščenje in vzdrževanje

Slicker Brush krtača za pse z občutljivo kožo Vivog se lahko očisti. Priporočamo, da jo občasno očistite pod tekočo vodo. Če so konice mastne ali umazane jih lahko očistite z blagim, okolju prijaznim čistilom. Za čiščenje uporabite najlonsko krtačo s katero krtačite konice v smeri kot so nameščene. Ne krtačite proti konicam in s strani, ker lahko poškodujete konice. Slicker Brush krtača za pse z občutljivo kožo Vivog dobro sperite pod tekočo vodo in na hitro posušite.

Slicker Brush krtača za pse z občutljivo kožo Vivog z zajamčeno najnižjo ceno.

0 od 0 ocen