Klasična Slicker Brush krtača za srednje velike pse

Klasična Slicker Brush krtača za srednje velike pse je primerna za vse vrste in tipe dlake. Uspešno osveži in prezrači kožuh psa. Prepreči sprijemanje in vozlanje dlake ter odstrani umazanijo. 

Količina Cena
Kupite do 2 kos po ceni/kos:
10,29 €*
namesto 13,72 €* prihranek 25% .
Kupite od 3 kos po ceni/kos:
9,12 €*
namesto 13,72 €* prihranek 33.53% .

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: VG-02217

Informacije o izdelku "Klasična Slicker Brush krtača za srednje velike pse"

Slicker Brush krtača za pse

Klasična Slicker Brush krtača za srednje velike pse Vivog

Klasična Slicker Brush krtača za srednje velike pse Vivog je iz ergonomsko oblikovanega ročaja, kovinskega ohišja, zračne blazine in nerjavečih kovinski konic brez ostrih robov. Primerna je za klasično, vsakodnevno krtačenje, zračenje kožuha, odstranjevanje umazanije ter odpadajoče dlake in podlanke.

Lastnosti krtače

  • Klasična Slicker Brush krtača za srednje velike pse Vivog
  • velikost delovne površine 7,5 x 3 cm
  • ergonomsko oblikovan ročaj z gumijasto oblogo proti drsenju
  • kovinsko ohišje z zračno blazino
  • ukrivljene kovinske konice nimajo ostrih robov
  • primerno za vse vrste in tipe dlake
  • uspešno prezrači kožuh, odstrani umazanijo in prepreči vozlanje in sprijemanje dlake

Namen uporabe

Klasična Slicker Brush krtača za srednje velike pse Vivog je primerna za vse vrste dlake. Ukrivljene konice uspešno prezračijo kožuh, odstranijo umazanijo, odpadajočo dlako in podlanko ter preprečijo vozlanje in sprijemanje dlake. Konice so nameščene v zračni blazini, ki omogoča prijetno krtačenje in ob pravilni uporabi prepreči poškodbe kože.

Navodilo za uporabo

Klasična Slicker Brush krtača za srednje velike pse Vivog je namenjena vsakodnevnem krtačenju, zračenju kožuha psa in odstranjevanju umazanije. Pred krtačenjem kožuh psa poškropite s sprejem za razvozlavanje dlake ali pa uporabite Magic Care. Tako boste preprečili elektrenje dlake in podarili kožuhu dodatno svežino.

Pri klasičnem krtačenju potujte s krtačo po površini telesa, v smeri rasti dlake. Ko opazite, da se je na konicah nabrala dlaka jo odstranite s prsti ali z grobo stranjo glavnika tako, da poteg poteka v smeri v katero gledajo konice. Dlake ne odstranjujte s strani ali proti konicam, ker lahko poškodujete konice.

Če se odločite za natančno krtačenje in zračenje kožuha je smotrno, da dlako češete po pramenih. Pri tem posamezni pramen dlake dvignite v nasprotno smer rasti in dlako iz pramena krtačite v smeri rasti dlake. Tako boste preprečili vozlanje in sprijemanja dlake. Če želite preveriti, ali je bilo krtačenje dovolj natančno, lahko to storite z glavnikom. Če se glavnik med česanjem zatika pomeni, da morate posamezne dele krtačiti ponovno. Kožuh psa je dobro skrtačen, ko glavnik gladko drsi skozi kožuh psa in se ne zatika v posamezne vozle in sprijete dele dlake.

Čiščenje in vzdrževanje

Klasična Slicker Brush krtača za srednje velike pse Vivog se lahko čisti. Priporočamo, da jo občasno očistite pod tekočo vodo. Če so konice mastne ali umazane jih lahko očistite z blagim, okolju prijaznim čistilom. Za čiščenje uporabite najlonsko krtačo s katero krtačite konice v smeri kot so nameščene. Ne krtačite proti konicam in s strani, ker lahko poškodujete konice. Klasična Slicker Brush krtača za srednje velike pse Vivog dobro sperite pod tekočo vodo in na hitro posušite.

Mehka Slicker Brush krtača za srednje velike pse Vivog z zajamčeno najnižjo ceno.

0 od 0 ocen

Podajte svojo oceno!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.


Predlagani izdelki

Namig
GogiPet Slicker Brush krtača za majhne pse

namesto 21,54 €* 13,49 €*
Od 10,47 €*