Groba Slicker Brush krtača za pse Vivog - majhna

Groba Slicker Brush krtača za pse majhne rasti je primerna za pse z gosto podlanko, sprijeto in zavozlano dlako. Uspešno osveži in prezrači kožuh, odstrani vozle in sprijete dele dlake ter odpadajočo podlanko in dlako.

Količina Cena
Kupite do 2 kos po ceni/kos:
10,29 €*
namesto 13,72 €* prihranek 25% .
Kupite od 3 kos po ceni/kos:
9,12 €*
namesto 13,72 €* prihranek 33.53% .

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: VG-02215

Informacije o izdelku "Groba Slicker Brush krtača za pse Vivog - majhna"

Slicker Brush krtača za pse

Groba Slicker Brush krtača za pse Vivog - majhna

Groba Slicker Brush krtača za pse Vivog je primerna za nego psov majhne rasti. Izdelana je iz trde plastike in nerjavečih kovinski konic brez ostrih robov. Konice so sicer nameščene v zračni blazinici, a dovolj grobe, da uspešno odstranijo vozle, sprijete dele dlake in odpadajočo dlako in podlanko. Groba Slicker Brush krtača za pse Vivog je primerna za majhne pse z gosto, zavozlano ali sprijeto dlako.

Lastnosti krtače

  • Groba Slicker Brush krtača za pse Vivog
  • primerno za pse majhne rasti
  • izdelano iz trde plastike
  • ergonomsko oblikovan ročaj z gumijasto oblogo proti drsenju
  • ukrivljene kovinske konice uspešno odstranijo vozle in sprijete dele dlake
  • primerno za zelo gosto dlako in podlanko
  • uspešno prezrači kožuh, odstrani umazanijo, sprijete in zavozlane dele dlake

Namen uporabe

Groba Slicker Brush krtača za pse Vivog je primerna za pse majhne rasti. Ukrivljene konice uspešno prezračijo kožuh, odstranijo umazanijo, vozle in sprijete dele dlake. Konice so nameščene v zračni blazini, a kljub temu dovolj močne, da odstranijo vozle in sprijete dele dlake. Majhna krtača je primerna tudi za razvozlavanje občutljivih delov in težko dostopni delov psov velike rasti.

Navodilo za uporabo

Groba Slicker Brush krtača za pse Vivog je namenjena predvsem odstranjevanju goste podlanke in odpadajoče dlake, vozlov in sprijetih delov dlake. Pred krtačenjem kožuh psa poškropite s sprejem za razvozlavanje dlake ali pa uporabite Magic Care. Tako boste preprečili elektrenje dlake in podarili kožuhu dodatno svežino.

Odstranjevanje odpadajoče dlake in podlanke

Krtačenje naj poteka v smeri rasti dlake. Z delom pričnite na vratu in s krtačo potujte preko hrbtenice proti repu in nadaljujte navzdol po telesu. Pri tem stalno spremljajte stanje kože, Če opazite praske ali roza lise na koži zmanjšajte pritisk krtače. Obenem priporočamo, da psa z grobo krtačo krtačite samo toliko časa, da se konice začnejo dotikati kože. Od tu dalje nadaljujte delo z mehko Slicker Brush krtačo, tako da ne poškodujete kože. Ko ste zaključili s trupom nadaljujte z repom in nogami. Tudi na teh delih krtačite v smeri rasti dlake. Glavo in ušesa krtačite na koncu. Temu predelu namenite še posebno pozornost in grobo krtačo uporabite samo, če je dlaka res gosta, zavozlana in sprijete. Tudi tu krtačite v smeri rasti dlake in pazite, da s konicami ne zbadate v oči ali ušesa. Če želite preveriti, ali je bilo krtačenje dovolj natančno lahko to storite z glavnikom. Če se glavnik med česanjem zatika pomeni, da morate posamezne dele krtačiti ponovno. Kožuh psa je dobro skrtačen, ko glavnik gladko drsi skozi kožuh psa.

Odstranjevanje vozlov in sprijetih delov dlake

Groba Slicker Brush krtača za pse Vivog je primerna za razvozlavanje vozlov in sprijetih delov dlake. Pri tem je zelo pomembno, da ne pritiskate na kožo psa, ker jo lahko poškodujete. Pri krtačenju sprijetih delov dlake krtačite po površini, v vseh smereh dlake. Ko se sprijet deli sprostijo krtačite v smeri rasti dlake. Za lažje delo lahko uporabite tudi drugo opremo za razvozlavanje. Ko se s krtačo začnete dotikati kože jo zamenjajte za mehko Slicker Brush ali Multibrush krtačo.

Pri razvozlavanju posameznih vozlov je smotrno, da vozel najprej razdrete s prsti in poškropite s sredstvom za razvozlavanje dlake. Če je potrebo lahko posamezni vozel prerežete na manjše dele in nato skrtačite. Krtačite tako, da vozel držite na dlani in krtačite po vozlu na dlani in ne po koži psa. Vozel je razvozlan, ko glavnik lepo drsi skozi dlako.

Čiščenje in vzdrževanje

Groba Slicker Brush krtača za pse Vivog se lahko čisti. Priporočamo, da jo občasno očistite pod tekočo vodo. Če so konice mastne ali umazane jih lahko očistite z blagim, okolju prijaznim čistilom. Za čiščenje uporabite najlonsko krtačo s katero krtačite konice v smeri kot so nameščene. Ne krtačite proti konicam in s strani, ker lahko poškodujete konice. Groba Slicker Brush krtača za pse Vivog dobro sperite pod tekočo vodo in na hitro posušite.

Groba Slicker Brush krtača za pse velike rasti z zajamčeno najnižjo ceno.

0 od 0 ocen

Podajte svojo oceno!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.


Predlagani izdelki

Namig