Ventilatorji za pse

Ventilatorji za prijetno počutje psov v zaprtih prostorih

Poleg sušilnikov za pse vam v naši spletni prodajalni ponujamo tudi ventilatorje, ki omogočajo dober pretok zraka in zagotavljajo prijetno počutje psa v zaprtem prostoru. Uporabni so v času prevoza, ko psa prevažamo v avtomobilu. Ventilatorji so zelo priljubljeni na potovanjih. Lahko jih namestite na kletke.

Hlajenje psov

Da bi v vročih poletnih dneh kar se da dobro poskrbeli tudi za naše kosmate prijatelje, vam v spletni prodajalni Onlinezoo ponujamo tudi izdelke, kot so ventilatorji za hlajenje. Ventilatorji so namenjeni hlajenju psov, mačk in ostalih hišnih ljubljenčkov v zaprtih prostorih, kjer je slab pretok zraka, kjer je vroče, kjer je treba poskrbeti, da ne prihaja do pregrevanja živali in kjer je treba ob vročini zagotoviti prijetnejše počutje. Ventilator za hlajenje je namenjen predvsem hlajenju psov na potovanjih, v avtomobilu ali kletki. Tiho delovanje in kroženje zraka zagotovi prijetno potovanje vašemu psu tudi pri visokih temperaturah. Ventilator, ki vam ga ponujamo na teh straneh je zelo tih, deluje na baterije in se preprosto namestri na box ali kletko. Primeren je za uporabo v avtomobilu, na barkah, na čolnu ter ostalih prevoznih sredstvih, kakor tudi doma, v prikolicah, vikendih in povsod in v vsakem trenutku. Ventilator za hlajenje je zelo priljubljen del opreme na počitnicah, kampiranju in drugje, saj ga zaradi baterijskega delovanja lahko preprosto premikate in prenašate.

POZOR! Na tem mestu je smiselno opozoriti, da NIKOLI ne puščate psa ali drugega živega bitja samega v zaprtem avtomobilu, četudi bi imeli vklopljeno klimatsko napravo ali ventilator za hlajenje in četudi bi bili prepričani, da vas le za hip ne bo. Zavedajte se, da v poletnih mesecih temperatura v parkiranem zaprtem avtomobilu v nekaj minutah naraste do te mere, da je usodna za življenje!

Onlinezoo - zajamčeno najnižje cene ventilatorjev za pse.

Zagotovilo najboljše cene Onlinezoo
Zajamčena najnižja cena
Dostava po Evropi
Gratis dostava pri nakupu nad 149 €*
Varnost s šifriranjem SSL
Varno nakupovanje