Metro dodatna oprema za sušilnik Top Gun

Metro dodatna oprema za sušilnik Top Gun omogoča, da lahko sušilnik uporabite tudi kot blower za izpihovanje vode in odpadajoče dlake. V kompletu je tudi nastavek, ki omogoča, da psa sušite v kletki.

89,16 €*

namesto 127,38 €* prihranek 30% .
Vsebina: 1 kos

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: ME-RAK-6

Informacije o izdelku "Metro dodatna oprema za sušilnik Top Gun"

Dodatna oprema Metro Top Gun Standfön.

Metro dodatna oprema za sušilnik Top Gun

Profesionalni sušilnik za pse Metro Top Gun lahko nadgradite v popolno sušilno postajo, ki bo omogočala različne tehnike sušenja. Top Gun sušilnik na stojalu s kolesi omogoča prostoročno sušenje in krtačenje kožuha. Z nakupom dodatne opreme boste lahko vaš sušilnik za pse uporabili tudi za izpihovanje odpadajoče dlake in podlanke, za masašo in krtačenje ter sušenje psa v kletki (kot wellnes boks).

Kaj vsebuje Metro komplet?

  • Gibljivo cev za sušenje dolžine 180 cm
  • nastavek za sušenje psa v kletki (wellnes boks)
  • adapter za cev
  • 3 nastavke za sušenje
    • masažni nastavek
    • konusni nastavek za izpihovanje vode in odpadajoče dlake
    • širok nastavek za klasično sušenje

Komplet je združljiv s sušilnikom Metro Top Gun - TG-3V.

Nekaj besed o podjetju Metro

Podjetje Metro je svetovno priznan proizvajalec profesionalnih sušilnikov za pse, mačke in druge hišne ljubljenčke. Sušilniki Metro so zaradi svoje zmogljivosti in trpežnosti nepogrešljiv del opreme vsakega salona za nego in striženje psov.

Metro je družinsko podjetje s 75-letno tradicijo in lastno razvojno tehnologijo. Najprej se je podjetje ukvarjalo z izdelavo in razvojem sesalnikov za gospodinjstva. Nato so nadaljevali z razvojem posebnih sušilnikov za motorje, do posebej oblikovanih sušilnikov za živali. Prvi sušilnik za pse in druge hišne ljubljenčke so izdelali leta 1939. V naslednjih 30 letih so razvili različne modele, ki so primerni za profesionalno in ljubiteljsko sušenje živalske dlake. Metro je danes vodilni proizvajalec sušilnikov za pse na svetu.

Metro dodatna oprema za sušilnik Top Gun z zajamčeno najnižjo ceno v EU.

 

0 od 0 ocen

Podajte svojo oceno!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.