GogiPet predpasnik za kopanje psov

GogiPet® predpasnik za kopanje psov je izdelan iz plastificirane tkanine, potiskane s kužki različnih pasem. Predpasnik je preprost za oblačenje in zaščiti oblačila pred umazanijo in vodo. Predpasnik po uporabi očistite z mokro krpo.

14,90 €*

namesto 28,22 €* prihranek 47.2% .
Vsebina: 1 kos

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: SH-D-X-100

Informacije o izdelku "GogiPet predpasnik za kopanje psov"

Predpasnik za kopanje psov

Plastificiran, zaščitni predpasnik za kopanje psov

GogiPet® predpasnik za kopanje psov je izdelan iz plastificirane tkanine, potiskane s kužki različnih pasem. Lepo oblikovan in preprost za oblačenje, zaščiti oblačila pred umazanijo in vodo.

Lastnosti predpasnika

  • Predpasnik za pasje frizerje in negovalce psov
  • izdelan iz nepremočljive sintetične tkanine in bomba#nega traku
  • bela barva
  • univerzalna velikost
  • zapenjanje s kompaktinm trakom

Namen uporabe

GogiPet® predpasnik za pasje frizerje zaščiti negovalca psov pred umazanijo, vodo in dlako. Frizerji ga nosijo predvsem med kopanjem, primeren pa tudi za zaüöito oblaöil med striženje, trimanjem in krtačenjem psov.

Čiščenje in vzdrževanje

GogiPet® predpasnik za pasje frizerje in negovalce psov je preprost za čiščenje in vzdrževanje. Po delu predpasnik stresite in odstranite dlako in grobo umazanijo. Predpasnik lahko obriüete z vlažno krpo ali operete. Pri tem uporabite blaga, okolju prijazna čistila, ki jih raztopite v mlačno vodi. Predpasnik namakajte v vodi, a ga ne mečkajte in ne ožemajte. Po pranju ga splahnite pod tekočo vodo in obesite tako, da voda odteče in se predpasnik posuši na zraku. Tako opran predpasnik bo ohranil vodoodporno zaščito.

Zakaj zaščitna oblačila za pasje frizerje?

Oblačila za negovalce psov in pasje frizerje so izdelana iz različnih materialov, ki so odporni proti umazaniji, dlaki in vodo, hkrati pa udobni za nošenje. Predpasnik za pasje frizerje in negovalce psov spada med osnovno opremo vsakega frizerja ali negovalca. Krojen je tako, da dobro zaščiti telo pred umazanijo in vodo ter je udoben za nošenje.

Nepremočljiv predpasnik za pasje frizerje z zajamčeno najnižjo ceno.