Narodne noše za pse

Narodne noše - obleke za pasje dame

Obleke in narodne noše za pasje dame so izdelane po vzorcih narodnih noš in oblačil za ljudi. Obleke so izdelane v zahtevnih krojih, ki jih krasijo številni našitki, naborki in čipke, kljub temu pa so udobne za nošenje in pralne. Za pasje gospode najdete v rubriki narodne noše in usnjene hlače podobne izdelke za Oktoberfest in veselice.

Res je, da so pasja oblačila v osnovi namenjena zaščiti psov pred zunanjimi vplivi, kot so dež, veter, sneg, prah, umazanija pa tudi vročina, toda zakaj ne bi stopili koraka dlje? Naši modni ustvarjalci pasjih oblačil so izdelali kroje in združili funkcionalnost oblačila z željami nekaterih skrbnikov, ki na svojega štirinožnega prijatelja ne pozabijo, tudi ko gre za zabavo. Tako so prišli na idejo, da tudi za pse izdelajo kolekcijo oblačil, ki bodo poleg tega, da bodo psa ščitila pred zunanjimi vplivi, predstavljala tudi navade njegovega skrbnika. Zato vsem tistim, ki si dovolite stopiti korak dlje in želite, da je vaša psička res nekaj posebnega, ponujamo v naši spletni prodajalni Onlinezoo pasja oblačila, kot so narodne noše in usnjene hlače za pse. Vaša psička bo zagotovo opažena in ogovorjena. Morate pa vedeti, da boste najverjetneje opaženi in ogovorjeni tudi vi kot dober in zahteven skrbnik, ki da nekaj nase in dobro skrbi za svojega psa. Narodne noše za pse so izdelane po videzu klasičnih narodnih noš, kroji pa prilagojeni psom, tako da zagotavljajo udobno nošenje.

Kakovostni materiali

Narodne noše so izdelane iz zelo kakovostnih materialov, ki se dobro in z lahkoto vzdržujejo, pri nizkih temperaturah, likanje pa v večini ni potrebno.

Pred nakupom oblačil, kot so narodne noše za pasje dame poiščite ustrezno velikost oblačila v tabeli >velikosti oblačil<, ki jo najdete pri vsakem izdelku posebej. Če vam velikost ali model ne odgovarja, ga lahko zamenjate. Ponudba velja samo za končne kupce.

Kolekcija GogiPet oblačil za pse - Narodne noše in obleke za pasje dame

Zagotovilo najboljše cene Onlinezoo
Zajamčena najnižja cena
Dostava po Evropi
Gratis dostava pri nakupu nad 149 €*
Varnost s šifriranjem SSL
Varno nakupovanje