Topla, zimska oblačila za pse

Topla, zimska oblačil za pse

Zimska oblačila za pse iz kolekcije GogiPet so izdelana iz prijetnih in mehkih, tekstilnih materialov, ki so udobna za živali. Zimska oblačila so podložena in dodatno polnjena z antiseptičnim polnilom. V kolekciji boste našli tople zimske jakne in nepremočljive plašče, pa tudi pletene puloverje in kombinezone v krojih na dve ali štiri tačke. Vsa topla,  zimska oblačila za pse GogiPet so pralna in preprosta za vzdrževanje, lepo pa se kombinirajo tudi s čevlji za pse.

Zimska oblačila za pse so krojena tako, da so v največji meri funkcionalna in se pes v njih lahko neomejeno giblje. Velik poudarek je tudi na stilskem in modnem oblikovanju vsakega posameznega oblačila. Zagotovo lahko zatrdimo, da bodo zimska oblačila za pse iz kolekcije GogiPet, vašega psa, poleg modnega stylinga v celoti ščitila pred mrazom.

Kakovostni zimski plašči za pse, tople zimske jakne in kombinezoni bodo služili vašemu psu več sezon. S svojo funkcionalnostjo in obliko ne bodo šli kar tako iz mode. Kompleksnost krojenja in šivanja daje zimskim oblačilom za pse iz kolekcije GogiPed še dodatno prepoznavnost po kakovosti in originalu.

Pred nakupom toplih, zimskih oblačil poiščite ustrezno velikost oblačila v tabeli >velikosti oblačil<, ki jo najdete pri vsakem izdelku posebej. Če vam velikost ali model ne odgovarjata ga lahko zamenjate brez dodatnih stroškov pošiljanja s strani našega podjetja Onlinezoo. Ponudba velja samo za končne kupce.

Topla zimska oblačila za pse - oblačila, ki ščitijo pred snegom, dežjem in mrazom.

Izdelki 1 do 16 od 614 skupaj

Set Descending Direction
na stran

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki 1 do 16 od 614 skupaj

Set Descending Direction
na stran

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Passende YouTube Videos