Vrečke za pobiranje iztrebkov - rdeča barva, 3 x 20 kos

Vrečke za pobiranje iztrebkov so izdelane iz biološko razgradljivega materiala, ki je neprepusten in trpežen. Primeren so za pobiranje iztrebkov psov vseh velikosti. Navite so na navoju, ki ga lahko namestite v torbico ali v obešanko za vrečke. Komplet: 3 x 20 kos.

3,36 €*

namesto 5,52 €* prihranek 39.13% .
Vsebina: 3 kos (1,12 €* / 1 kos)

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: FE-IGN045-R

Informacije o izdelku "Vrečke za pobiranje iztrebkov - rdeča barva, 3 x 20 kos"

Higiena psov na sprehodu

Univerzalne vrečke za pobiranje iztrebkov - rdeča barva

Vrečke za pobiranje iztrebkov so nepogrešljiv del opreme vsakega, odgovornega lastnika psa na sprehodu. Univerzalne vrečke so nameščene na navoju, ki je združljiv z večino torbic in obešank za vrečke. Izdelane so iz nepropustnega, biološko razgradljivega materiala. Primerne so za pobiranje iztrebkov vseh velikosti psov.

Lastnosti vrečk

  • Univerzalne vrečke za pobiranje iztrebkov
  • rdeča barva
  • komplet 3 x 20 kos vrečk
  • vrečke so navite na plastičnem navoju
  • univerzalna velikost je združljiva z večino torbic za vrečke
  • izdelano iz biološko razgradljivega materiala
  • primerno za pobiranje iztrebkov psov vseh velikosti

Namen uporabe

Univerzalne vrečke za pobiranje iztrebkov so nepogrešljiv del opreme psa na sprehodu. Paket vrečk je majhen in ga lahko pospravite v žep ali pa z obešanko namestite na povodec ali pas. Vrečke so primerne za pobiranje iztrebkov psov vseh velikosti.

Navodilo za uporabo

Navoj z vrečkami za zavarovan z belim lepilnim trakom. Trak odstranite in navoj namestite v obešanko za vrečke tako, da rob prve vrečke gleda iz obešanke. Vrečko povlecite iz navoja in odtrgajte na luknjičastem delu. Vrečko odprite in namestite na roko. Tako je vrečka pripravljena za pobiranje iztrebka. Ko ste iztrebek pobrali vrečko zavežite in vrzite v koš.

V razmislek

Samoumevno je, da ne mečemo smeti po ulicah in da ne lulamo in kakamo po vogalih. Tako bi nam moralo biti tudi samoumevno, da počistimo iztrebke za svojim psom. Če vzamemo vrečko v roko in z njo poberemo iztrebek, ni ni niti najmanjše možnosti, da bi blato prišlo v stik z dlanjo. To je veliko lažje narediti, kot s čevlja, sklopke ali tal očistiti iztrebke.

Ni lepo siliti someščanov, da hodijo po nečem, kar smo lastniki psov pustili na javni površini. To velja ne samo za ceste in pločnike, ampak tudi za potke in pašnike.

Vrečke za pobiranje iztrebkov z zajamčeno najnižjo ceno v Evropi.

0 od 0 ocen

Podajte svojo oceno!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.