Igrača za psa "Plišasta ovca"

Igrača za psa "Plišasta ovca" je izdelana iz bombažnega materiala. Igrača je primerna za igro v notranjih prostorih in namenjena psom majhne rasti. Pes jo lahko grize, žveči in se z njo samostojno zabava. Igrača krepi dlesni.

21,12 €*

namesto 29,16 €* prihranek 27.57% .
Vsebina: 1 kos

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: FE-TP75

Nazaj v kategorijo
Informacije o izdelku "Igrača za psa "Plišasta ovca""

Igrača za psa

Bombažna igrača za psa "Plišasta ovca"

Igrača za psa je iz bombaža. Namenjena je samostojni igri psa, nežnemu žvečenju in grizenju. Primerna je za igro v notranjih prostorij, za pse majhne rasti. Samostojna igra psa z igračo bo preprečila grizenje pohištva in druge opreme v stanovanju, pes pa jo lahko uporabi tudi kot simpatično naslonjalo za glavo.

Lastnosti igrače

  • Naravna igrača za psa "Plišasta ovca"
  • izdelano iz bombažne tkanine in pletenine
  • igrača ima piščalko
  • namenjeno nežnemu grizenju, žvečenju, metanju in vlečenju
  • primerno za pse majhne rasti
  • igrača je pralna in varna za uporabo

Namen uporabe

Naravna igrača za psa "Plišasta ovca" je namenjena nežnemu grizenju in žvečenju. Lepo očisti zobe in krepi dlesni, prežene dolgčas in krepi mentalno zdravje. Uporabite jo lahko tudi za družabno igro s psom, za metanje in vlečenje. Priporočamo jo predvsem za igro v notranjih prostorih. Namenjena je psom majhne rasti.

Čiščenje in vzdrževanje

Naravna igrača za psa "Plišasta ovca" je preprosta za čiščenje. Operete jo lahko v topli vodi s čistili za ročno pranje. Izbirajte med okolju in živalim nestrupenimi čistili in pazite, da igračo dobro sperete in odstranite vse sledi čistila. Pred uporabo naj bo igrača popolnoma suha.

Zakaj naravna igrača?

Psi so čustvena bitja, ki se hitro lahko dolgočasijo. Naravne igrače za mirno igro spodbujajo radovednost psov, tako, da le ti ostanejo srečni in dobre volje. Igrače za samostojno igro psov v zaprtih prostorih tako zmanjšujejo stres, osamljenost in dolgočasje, kar vodi do dobrega mentalnega in fizičnega zdravja. Za igro v notranjih prostorih priporočamo igrače, ki so mehke in zanimivih oblik. Igrača prepreči, da bi pes iz dolgočasja grizel in uničeval pohištvo in obenem ohranja mentalno zdravje psa. Tako bo čas, ki ga bo preživel sam v stanovanju, preživel udobno, aktivno in sproščeno.

Naravna igrača za psa "Plišasta ovca" z zajamčeno najnižjo ceno v Evropi.

0 od 0 ocen

Podajte svojo oceno!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.