GogiPet odstranjevalec solznih madežev - prehransko dopolnilo

Odstranjevalec solznih madežev GogiPet je prehransko dopolnilo za živali, ki je namenjeno popolni negi oči. Sprosti zamašene in otečene solzne kanale ter pomiri vnetja. Tako solze postanejo prozorne, madeži na dlaki pa postopoma izginejo. Izdelan je na naravni bazi.

34,90 €*

namesto 46,69 €* prihranek 25.25% .
Vsebina: 0.25 l (139,60 €* / 1 l)

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: TRA-56STE012

Informacije o izdelku "GogiPet odstranjevalec solznih madežev - prehransko dopolnilo"

Prehransko dopolnilo za nego oči

Odstranjevalec solznih madežev pri živalih

Naravni odstranjevalec solznih madežev je prehransko dopolnilo za živali, namenjeno popolni negi oči. Sprosti zamašene in otečene solzne kanale ter pomiri vnetja. Tako solze postanejo prozorne, madeži na dlaki pa postopoma izginejo. Odstranjevalec solznih madežev uspešno odstrani obarvanost dlake in prepreči nastavek novih madežev.

Naravno zdravljenje 

Psi in mačke imajo pogosto solzne in vnete oči. Posledica tega je med drugim tudi rdečkasto obarvana dlaka na tem predelu. Slednje ni samo neestetsko, ampak je pogosto tudi znak zdravstvenih težav. GogiPet odstranjevalec solznih madežev uspešno blaži in popolnoma odpravlja te težave.

Solzni madeži nastanejo zaradi različnih vzrokov, kot so na primer hormonski, dedni, prehranski in drugi. GogiPet odstranjevalec solznih madežev je naravno prehransko dopolnilo za živali, ki je bilo razvito posebej za odstranjevanje neestetskih solznih madežev. Deluje od znotraj navzven. Pomaga zmanjšati obarvanost solz, ki se sproščajo skozi solzne kanale in povzročajo obarvanost dlake ali oksidacijo dlake okoli oči.

 

GogiPet Juka

 

 

GogiPet odstranjevalec solznih madežev vsebuje izvlečke Juke, ki pomagajo blažiti vnetja oči in očesnih kanalov. Juka vsebuje velike količine vitamina C in antioksidantov. Oba koristita imunskemu sistemu in zdravju živali. Vitamin C spodbuja proizvodnjo in delovanje belih krvnih celic, ki se borijo proti okužbam in virusom. Nevtralizira kislost solz in zmanjša nastanek madežev. Juka ima tudi številne druge prednosti: izboljša prebavo, podpira delovanje sinusov in zmanjša neprijeten vonj iztrebkov vašega ljubljenčka.

 

 

 

GogiPet Kurkuma

 

GogiPet odstranjevalec solznih madežev, kot prehransko dopolnilo,