Modra ovratnica za mačko

GogiPet modra ovratnica za mačko je izdelana iz prožne pletenine in je primerna tudi za mačke, ki živijo na prostem. Ovratnica ima okrogli zvonček, ki opozori ptice na prisotnost mačke.

7,95 €*

namesto 9,95 €* prihranek 20.1% .
Vsebina: 1 kos

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: BU-CATH30-DB

Nazaj v kategorijo
Informacije o izdelku "Modra ovratnica za mačko"

Ovratnica za mačke

Modra ovratnica za mačko

Modra ovratnica za mačko je elastična in se lahko v nujnih primerih, na primer, če se zatakne v vejo, hitro sname. Izdelana je iz pisane tkanine obstojnih barv. Opremljena je z majhnim zvončkom, ki opozori ptice, da se jim približuje mačka. Material omogoča, da se lepo prilega telesu. Če je predolga, jo lahko skrajšate. Čez odrezani del potegnete s plamenom iz vžigalnika, tako povežete vlakna. Ovratnica je primerna tudi za pasje mladiče. Na ovratnici je možno in oblikovati ime ali napis s 14 mm kristalnimi črkami.

Lastnosti ovratnice

 • model - Modra ovratnica za mačko
 • modra barva
 • primerna za oblikovanje imen in napisov s 14 mm kristalnimi črkami
 • elastična tkanina
 • ekstravaganten dizajn
 • nastavljiva dolžina do 30 cm
 • širina 1 cm
 • kovinski deli so izdelani iz kovine, ki ji je dodan krom, zato ne rjavi
 • opremljena je z zvončkom, ki prepreči lovljenje ptic
 • ročna izdelava
 • primerna za mačke in pasje mladiče

Zakaj izbrati GogiPet® ovratnico za mačke?

Ročna izdelava ROČNA IZDELAVA

Modra ovratnica za mačko je skoraj v celoti izdelana ročno. Kolekcija ovratnic GogiPet je oblikovana na osnovi dolgoletnih izkušenj. Vsak član naše ekipe je velik ljubitelj mačk, plašnih in neustrašnih. Z njimi živimo, zanje skrbimo in si ob njih nabiramo izkušnje, ki nam pomagajo pri oblikovanju novih kolekcij.

Prožni materila PROŽNI MATERIAL
Modra ovratnica za mačko je izdelana iz prožnega materiala, ki se lepo prilega telesu mačke. Velika prožnost omogoča varno nošenje ovratnice v naravi. Če bi se zgodilo, da se mačka z ovratnico zatakne v vejo, se zaradi prožnega materiala lahko hitro izmuzne iz ovratnice.

GogiPet kovinski dodatki KOVINSKI DODATKI
Modra ovratnica za mačko ima vse kovinske dele, izdelane iz kovine, ki vsebuje krom, kar prepreči rjavenje. Zaponke, obročki in zvonček nimajo ostrih robov, ki bi lahko poškodovali dlako ali kožo.

Napotki GogiPet GOGIPET® NAPOTKI ZA VZDRŽEVANJE
Priporočamo, da enkrat mesečno očistite ovratnico z vlažno krpo. Tako boste izdelku zagotovili dolgo življenjsko dobo, sijaj in udobno nošenje. Če na ovratnici opazite sledi ugriza ali druge poškodbe, priporočamo, da izdelek zamenjate z novim.

GogiPet kontrola kakovosti GOGIPET® KONTROLA KAKOVOSTI
GogiPet ekipa stalno nadzira kakovost materialov in postopek izdelave. Prizadevamo si, da izbiramo med najboljšimi materiali, ki so okolju, ljudem in živalim prijazni. Naši izdelki imajo zato dolgo življenjsko dobo. Pri izbiri proizvajalca sledimo načelom Fair Trade proizvodnje in izbiramo dobavitelje, ki nam izdelke lahko dostavijo brez letalskih transportov. Tako skrbimo za okolje in energijske vire.

Modra ovratnica za mačko z zajamčeno najnižjo ceno v Evropi.

 

 

0 od 0 ocen

Podajte svojo oceno!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.