Pisana vrv za grizenje - dolžina 38 cm

Pisana vrv za grizenje je izdelana iz trpežnih bombažnih niti, ki so večkratno pletene in zelo trpežne. Igrača je namenjena grizenju, pri čemer lepo očisti zobe in krepi dlesni. Primerna je za pse srednje velike rasti.

3,96 €*

namesto 5,34 €* prihranek 25.84% .
Vsebina: 1 kos

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: FE-TP387

Informacije o izdelku "Pisana vrv za grizenje - dolžina 38 cm"

Igrača za psa

Pisana vrv za grizenje

Pisana vrv za grizenje je izdelana iz bombažnih niti, ki so večkrat pletene in zelo trpežne. Namenjena je grizenju in žvečenju ter primerna za pse srednje velike rasti. Med grizenjem igrača lepo očisti zobe in krepi dlesni. Igrača je primerna tudi za metanje. Priporočamo, da si ogledate tudi ponudbo naravnih igrač iz kolekcije GogiPet.

Lastnosti igrače

  • Pisana vrv za grizenje
  • izdelano iz bombažnih niti, ki so večkrat pletene
  • rjava in peščena barva
  • dolžina 38 cm
  • namenjena grizenju in žvečenju
  • primerna za pse srednje velike rasti
  • med grizenjem lepo očisti zobe in jača dlesni

Namen uporabe

Pisana vrv za grizenje je namenjena žvečenju, pri čemer lepo očisti zobe in krepi dlesni. Primerna je za pse srednje velike rasti, tudi tiste z močnim ugrizom. Igračo lahko za družabno igro s psom uporabite v stanovanju in kot igračo za metanje v naravi.

Čiščenje in vzdrževanje

Pisana vrv za grizenje je preprosta za čiščenje. Operete jo lahko v vroči vodi. Priporočamo, da jo splahnete z vodo pod pritiskom ali tušem tako, da očistite tudi notranjost igrače. Ne uporabljajte čistil. Občasno lahko igračo sterilizirate tudi v mikro valovni pečici.

Zakaj igrača za žvečenje?

Psi so čustvena bitja, ki se hitro lahko dolgočasijo. Igrače za žvečenje spodbujajo radovednost psov, tako, da le ti ostanejo srečni in dobre volje. Igrače za samostojno igro psov in žvečenje v zaprtih prostorih tako zmanjšujejo stres, osamljenost in dolgočasje, kar vodi do dobrega mentalnega in fizičnega zdravja. Za igro v notranjih prostorih priporočamo igrače, ki so odporne proti grizenju, kot je to igralna vrv. Igrača za žvečenje, grizenje in čiščenje zob prepreči, da bi pes iz dolgočasja grizel in uničeval pohištvo in obenem ohranja mentalno zdravje psa. Tako bo čas, ki ga bo preživel sam v stanovanju, preživel udobno, aktivno in sproščeno.

Pisana vrv za grizenje z zajamčeno najnižjo ceno v Evropi.

0 od 0 ocen