Povodci za pse

Usnjeni povodci za pse

Oprema za pse na sprehodu - povodci iz usnja

Usnjeni povodci so izdelani iz govejega usnja, ki je skrbno ekološko obdelano. Usnjeni povodci so primerni za pse velike in majhne rasti. Glede na velikost psa izbiramo tudi dolžino in širino povodca. Zaradi svoje odpornosti so še posebej primerni za pse, ki vlečejo na sprehodu. Vlečenje psa je ena pogostih vedenjskih težav, zato pri velikih in močnih psih potrebujemo močen povodec, ki se ob vlečenju ne bo strgal. V kolekciji GogiPet povodcev boste zagotovo našli takega, ki bo odgovarjal vašemu štirinožnemu prijatelju.

Usnjeni povodci za pse so različnih barv, vzorcev, dolžin in širin. Pri izbiri bodite pozorni, da povodec ne bo prekratek ali pretežek za psa. Za pse majhne rasti priporočamo, da izbirate med povodci širine do 1 cm in pol ter dolžine 150 cm. Za srednje velike pse so primerni usnjeni povodci širine 1,5 cm in dolžine 120 cm, pri velikih psih pa priporočamo povodce, krajše od 100 cm in minimalne širine 2 cm. Tako izbran usnjeni povodec bo omogočil prijetno vodenje psa. Pes ne bo obremenjen s težo povodca, kar mu bo omogočilo hitro učenje in odvajanje od vlečenja.

Kolekcijo GogiPet sestavljajo usnjeni povodci različnih barv in vzorcev, ki se lepo ujemajo z usnjenimi ovratnicami in oprsnicami enakih barv. V kolekciji usnjenih povodcev najdete tudi take, ki so podloženi, dvojno prešiti ali okrašeni s kristali in neti.

Kolekcija opreme za pse na sprehodu - močni usnjeni povodci.

Postavke 1-24 30

Nastavite Smer Padajoče
na strani
Stran
 1. GogiPet ® odsevni povodci za pse - 120 cm x 2 cm, kamelje rjava barva
  Redna Cena 38,90 € Posebna Cena 27,90 €
  z 20% DDV, brez stroškov dostave
 2. GogiPet ® odsevni povodec kamelje rjave barve - 90 cm x 2,5 cm
  Redna Cena 38,90 € Posebna Cena 27,90 €
  z 20% DDV, brez stroškov dostave
 3. GogiPet ® črn odsevi povodec - 60 cm x 3 cm
  Redna Cena 38,90 € Posebna Cena 27,90 €
  z 20% DDV, brez stroškov dostave

Postavke 1-24 30

Nastavite Smer Padajoče
na strani
Stran