Ovratnice za pse

Ovratnice za pse

Oprema in modni dodatki za pse - usnjene in tekstilne ovratnice

Ovratnice za pse se včasih zdijo kot nujno zlo, vendar v določenih trenutkih pes potrebuje identifikacijo, omejitev in popoln nadzor. Pravilna izbira ovratnice je odvisna od pasme in velikosti psa, starosti, telesnih in vedenjskih značilnosti. Ovratnice so primerne za pse, ki ne vlečejo in za učenje in treniranje psov. Za pse majhne rasti izbirajte med ovratnicami od 1 do 2 cm širine, za srednje velike pse od 2 cm do 3 cm širine in za velike pse predvsem ovratnice širše od 3 cm. Priporočamo tudi, da izberete podložene ali dvoplasten ovratnice, ki so bistveno bolj prijetne za nošenje v primerjavi z enoplastnimi. Pri izbiri ovratnice za psa je pomembna tudi dolžina ovratnice. Ko je ovratnica zapeta in nameščena na psu, naj bo med ovratnico in vratom dovolj prostora za 2 prsta. Ko smo preverili, da je ovratnica dovolj udobna in ni preozko zapeta je smoterno preveriti, da ni zapeta preveč na lahko, ker se v tem primeru pes lahko v trenutku panike iztakne iz ovratnice.

V kolekciji ovratnic GogiPet najdete ovratnice iz naravnega in umetnega usnja, najlona in drugih tekstilnih materijalov ter kovinske ovratnice. Vsak od materijalov ima svoje prednosti.

  • Poceni najlon ovratnice za pse so v osnovi odlične, klasične ovratnice za majhne in velike pse, ki so na tržišču že dolga leta. Širok izbor barv in vzorcev zagotavlja, da boste v kolekciji našli pravo za vaš okus in potrebe vašega kužka. Na voljo so podložene in klasične ovratnice širine od 1 do 4 cm. Enobarvne najlon ovratnice za pse so primerne tudi za individualno oblikovanje z tekstilnimi barvami, neti in kristali. Tako lahko enobarvno ovratnico okrasite sami in tako dobiste unikatno, poceni ovratnico.
  • Poceni tekstilne ovratnice so izdelne iz bombažnih tkanin in drugih mešanic materijalov, ki so krojeni, šivani in dodatno ojačani z okrasnimi šivi. Prednost teh ovratnic je, da so pralne in preproste za vzdrževanje. Primeren so predvsem za pse majhne in srednje velike rasti, ki ne vlečejo. Najbolj priljubljen materijal je Denim Jeasn in vojaški vzorec tkanin. Tekstilne ovratnice so mehke in udobne za nošenje, a za razliko od usnjenih ovratnic manj trpežne.
  • Ovrtnice iz umetnega usnja so primrene za pse velike in majhne rasti. Uporabljeno umetno usnje je dobro obdelano in mehko. Za večjo udobnost nošenja je večino ovratnic iz umetnega usnja podloženih, lepljenih in šivanih, razen dekorativnih ovratnic, ki so enoplastne. V naši kolekciji boste našli tudi ovratnice z kristali in neti ter ovratnice primerne za oblikovanje imen in napisov s kristalnimi in kovinskimi črkami, znaki in številkami.
  • Usnjene ovratnice za pse so zelo trpežne in imajo dolgo življensko dobo. Primerne so za pse velike in majhne rasti in tudi za pse, ki občasno vlečejo. Usnjene ovratnice spadajo med skoraj neuničljive ovratnice. Za še večjo trpežnost in udobnost nošenja so vse Gogi Pet ovratnice podložene, lepljene in prešite. V kolekciji najdete tudi ovratnice z neti, kristali in ovratnice za oblikovanje imen, napisov in telefonskih številk. Usnjene ovratnice so priljubljene predvsem pri močnih, srednje velikih in velikih psih.
  • Kovinske ovratnice so primerne za telesno zelo močne pse kot dekorativna ovratnica in obenem klasična ovratnica za pse. Priljubljene so predvsem pol zatezne ovratnice iz kombinacije najlona in nerjaveče kovine. V nekaterih šolah s temi ovratnicami izvajajo tudi treninge psov.

Večina ovratnic iz kolekcije GogiPet se lepo kombinira z povodci iz usnja, najlona, tekstila in tudi Flexi povodci. Uporabljeni materijali za ovratnice za pse in povodce so povsem isti, iz iste serije, zato ni razlik v barvnih odtenkih in strukturi materijala.

GogiPet oprema za pse - mehke, usnjene in tekstilne ovratnice.

Postavke 1-24 516

Nastavite Smer Padajoče
na strani

Postavke 1-24 516

Nastavite Smer Padajoče
na strani