Nastavki Oster Clip ali Snap On sistem

Nastavki za striženje psov z Oster - Clip On ali Snap On sistemom

so primerni za namestitev na strojčke Oster, Andis, Wahl, Heiniger, GogiPet Horus, Optimum C, AGC.Scherköpfe für Oster, Andis, Wahl, Moser, Heiniger, Optimum und Aesculap Snap On

Nastavki Clip On ali Snap On so bili zasnovani  v Ameriki, danes pa so prisotni tudi na evropskem tržišču. Gre za sistem nastavkov, ki jih poznajo proizvajalci Oster, Andis in Whal, v evropi pa jih izdelujeta tudi podjetji Heiniger in Aesculap. Kot inovativen izdelek so na trgu poznani tudi Snap on ali Clip On nastavki GogiPet z titan prevleko in keramičnim rezilom, ki ga ni potrebno brusiti.

Snap On - Clip On nastavki so izdelani iz trde, odporne ogljikove kovine, ki je odporna na poškodbe, zagotavlja nizko stopnjo vibracij in brušenje. Paleta nastavkov zajema tako nastavke za grobo kot fino striženje in nastavke z dolgimi in kratkimi rezili. Nastavki Snap On ali Clip On iz kolekcije GogiPet so dodtano termično obdelani, polirani in prevlečeni z titan oblogo ki zagotavlja tiho delovanje in prepreči prekomerno segrevanje nastavka. GogiPet Snap On ali Clip On nastavki imajo keramično ali kovinsko rezilo, ki ga lahko po potrebi zamenjate tako, da brušenje nastavka ni potrebno. Ker je cena novega rezila nižja od cene brušenja nastavka, se večina firzerjev in veterinarjev odloča za nakup novega rezila. Novo zgornje rezilo zagotovi natančen rez dlake, ki se pri brušenih nastavkih, zaradi obrabe materijala, postopno poslabša.


Nastavki
za strojčke za striženje psov z Clip On ali Snap On sistemom odgovarjajo namestitvi na strojčke Oster (z. B. Golden Serie), Aesculap Fav5, Aesculap Fav5 CL, Aesculap Fav5 CL Hybrid, Heiniger, GogiPet Horus, Wahl (Clip z. B. Wahl Strom, Wahl KM2), Moser (Clip z. B. Max45), AGC (Clip z. B. AGC2, AGC super, AGR+ Power Groom), Andis (Clip), Optimum VXS430C und XS430C


V kolikor si želite ogledati nastavke za striženje psov z Aesculap in GogiPet ali Slide On sistemom prosimo >>>kliknite tukaj<<<.

Postavke 1-24 67

Nastavite Smer Padajoče
na strani
Stran

Postavke 1-24 67

Nastavite Smer Padajoče
na strani
Stran