Japanstahl škarje za pse

Škarje za striženje psov - škarje z visoko kvaliteto

Japanstahl škarje za striženje psov in mač so zelo lahke, robustne, ostre in imajo dolgo življensko dobo v primerjavi z škarjami izdelanimi iz drugih kovin. V naši kolekcij Japanstahl škarij najdete tudi posebej obdelane Elite Japanstahl škarje, ki nudijo 15 x daljšo življnsko dobo, večjo ostrino in še lepši, gladek in precizen rez. Elite škarje so namenjenje predvsem salonom za nego psov in mačk ter mobilnim pasjih frizerjem, ki z škarjemi strižejo več ur dnevno.

Poleg Elite Japanstahl škrij boste v naši kolekciji GogiPet našli tudi veliko cenovno ugodnejših škarij, ki so ravno tako namenjene profesionalni in ljubiteljski negi in striženju psov, vzrediteljem ter razstavljalcem psov. Te škarje so namenjene vsakodnevni uporabi, a nimajo tako lahkotnega reza kot Elite škarje, vsekakor pa zagotavljajo lepši in bolj gladek rez kot škarje izdelane iz ostalih kovin.

 

Naše priporočilo:

  • priporočamo, da za profesionalno striženje psov v salonu izberete Elite Japanstahl škarje (v naši spletni trgovini so te škarje vedno slikane na moderm ozadju).
  • za potrebe frizerjev začetnikov, vzrediteljev in razstavljalcev običajno povsem zadoščajo cenejše Japanstahl škarje

6 Item(s)

Set Descending Direction
na stran

6 Item(s)

Set Descending Direction
na stran

Passende YouTube Videos