Hlače, krila, majice in kompleti za pse

Hlače, krila, majice, kompleti za pse in narodne noše.

Trendovska in modno oblikovana oblačila za pse zagotavljajo zanimiv videz in opravo vašega psa v vseh letnih časih in vseh trenutkih dneva. Primerna so tako za mlado kot starejšo generacijo, ki sledi modnim trendom. Kolekcija oblačil za prosti čas zajema hlače iz jeansa, bombažnih tkanin ali drugih naravnih materialov, nabrana in gladka krila, majice, ki so brez rokavov ali majice s kratkimi rokavi, srajce iz bombažnih tkanin, army komplete, Air Force komplete izdelane posebej za pse in še veliko več. V tej kategoriji najdete tudi narodne noše in usnjene hlače za pse.

Obarvajte garderobo svojega psa v barvite barve posameznega letnega časa in naj oblačilo poleg funkcionalnosti predstavlja tudi vaš stil. Oblačila za pse iz kolekcije GogiPed, kot so hlače, majice, krila, srajce in omenjeni kompleti, so krojena tako, da združujejo funkcionalnost oblačila, ob enem pa sledijo modnim smernicam visoke mode. Tako lahko izbirate po vašem okusu in po vaših željah, brez občutka, da ste zgrešili, katerega od namenov, ki ga predstavlja posamezni del pasje garderobe, ali da vaš štirinožni prijatelj ni v oblačilu po zadnji modi.

V prodajalni Onlinezoo boste našli elegantne in stilske hlače za pse, kavbojke in kavbojska krila temnih ali svetlih odtenkov, ki jih boste z lahkoto kombinirali z ostalimi oblačili za pse, kot so majice ali srajce, pa tudi z bundami, anoraki, jaknami in čevlji.

Pred nakupom oblačil poiščite ustrezno velikost oblačila v tabeli >velikosti oblačil<, ki jo najdete pri vsakem izdelku posebej. Če vam velikost ali model ne odgovarjata, ga lahko zamenjate brez dodatnih stroškov pošiljanja s strani našega podjetja Onlinezoo. Ponudba velja samo za končne kupce.

Modna oblačila za prosti čas - hlače, krila, majice, srajce in narodne noše za pse.

Izdelki 1 do 16 od 298 skupaj

Set Descending Direction
na stran

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki 1 do 16 od 298 skupaj

Set Descending Direction
na stran

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Passende YouTube Videos