Čevlji in nogavice za pse

Čevlji in nogavice za pse

Čevlji za pse uspešno zaščitijo tačke psov pred soljo in agresivnimi kemikalijami, ki preprečujejo zmrzovanje in nastajanje ledu na ulicah, kakor tudi pred mrazom, ostrimi kamni in steklom. V kolekciji GogiPet boste našli čevlje z podplatom in čevlje z gumijasto podlogo. Oboji so nepremočljivi, a čevlji z podplatom zaščitijo tačke tudi pred ostrimi predmeti. V nekaterih državah te čevlje v mestih že nosijo tudi policijski psi. Čevlji brez podplata, z gumijasto podlogo so bolj primerni za začetnike in uspešno varujejo tačke pred soljo in umazanijo. Čevlji se v ziskem času lepo kombinirajo z zimskimi oblačili za pse.

Pred prvim sprehodom v čevljih za pse je potrebno psa navaditi na čevlje. Čevlje za pse obujte psu najprej za nekaj minut že v stanovanju in se z njim poigrajte. Postopek navajanja nekajkrat ponovite, vedno za nekoliko daljši čas in šele nato odidite na daljši sprehod v čevljih.


Priporočamo, da si za nego blazinic in smrčkov psov v zimskem času ogledate tudi kremo za nego tačk in smrčkov.

Zakaj uporabljati čevlje za pse?
Ker čevlji za pse zaščitijo in varujejo tačke psov pred:
• poškodbami
• vročimi in ledenimi zunanjimi površinami
• soljo in drugimi kemikalijami, ki se pozimi nahajajo na ulicah in preprečujejo zmrzali
• ostrimi predmeti

Pred nakupom poiščite ustrezno velikost čevljev v tabeli >IZBERITE<, ki jo najdete pri vsakem izdelku posebej. V kolikor vam velikost ali model ne odgovarja ga lahko zamenjate brez dodatnih stroškov pošiljanja s strani našega podjetja Onlinezoo. Ponudba velja samo za končne kupce.

 

Izdelki 1 do 16 od 61 skupaj

Set Descending Direction
na stran

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Izdelki 1 do 16 od 61 skupaj

Set Descending Direction
na stran

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Passende YouTube Videos