Dežni plaščki, čevlji, nogavice, šali, rutke

Dežni plaščki, anoraki, čevlji, nogavice, rutke in šali za pse.

Dežni plaščki in anoraki za pse iz kolekcije GogiPet so izdelani iz nepremočljivih materijalov, ki so odporni na umazanijo in preprosti za čiščenje. Dežni plaščki varujejo telo psov predvsem pred umazanijo, vlago in dežjem. Primerni so za samostojno nošenje in kombiniranje z puloverji ali majicami. Modeli na 2 tačke in modeli na 4 tačke.

Čevlji za pse so primerni tako za nošenje v poletnem kot zimskem času. Občutljive blazinice psov varujejo v zimskem času pred ledenimi površinami in soljo, v poletnem času pa pred vročim asfaltom, ostrimi predmeti in skalami. Modne barve in vzorci.

Nogavice za pse so namenjene predvsem udobnem gibanju psov v notranjih prostorih z gladkimi, drsečimi površinami. Nogavice so izdelane iz tanke udobne pletenine, ki ima na spodnji strani nameščene gumijaste podloge, ki preprečujejo zdrse in spodrsavanje psov na gladkih površinah.

Okrasne rutke in rutke z ovratnicami za pse so izdelane iz kompaktnih tekstilnih materijalov različnih vzorcev in barv v kombinaciji z umetnim usnjem in različnimi načini zapenjanja. Rutke so pralne in primerne za kombinacijo z oblačili za pse ali samostojno nošenje.

Šali za pse predstavljajo modne dodatke psov, ki se v zimskem času lepo kombinirajo z oblačili za pse, primerni pa so tudi za tiste pse, ki niso navdušeni nad nošenjem oblačil, z veseljem pa svojo razigranost in drugačnost pokažejo z šali, rutkami ali drugimi modnimi dodatki.

Pred nakupom oblačil poiščite ustrezno velikost oblačila v tabeli >veikosti oblačil<, ki jo najdete pri vsakem izdelku posebej. V kolikor vam velikost ali model ne odgovarja ga lahko zamenjate brez dodatnih stroškov pošiljanja s strani našega podjetja Onlinezoo. Ponudba velja samo za končne kupce.

Če ste negovalec psov, pasji frizer, stylist ali trgovec vas vabimo, da se registriirate kot naš poslovni partner in si zagotovite dodaten ugodnosti pri nakupu izdelkov. 

Informacije za poslovne partnerje

Izdelki 1 do 16 od 160 skupaj

Set Descending Direction
na stran

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki 1 do 16 od 160 skupaj

Set Descending Direction
na stran

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Passende YouTube Videos