Mašnice in sponke za pse

Mašnice in sponke za dlako psov

Pri dolgodlakih psih je treba dlako na glavi redno spenjati v čop, da bi preprečili poškodbe oči in omogočili psu, da opazuje svojo okolico. Pri tem lahko uporabimo gumice ali različne vrste sponk in mašnic. Izdelane so lahko iz tekstilnih ali plastičnim haterialov, pomembno pa je, da so brez ostrih robov, ki bi lahko poškodovali dlako ali kožo psa.

Kako speti dlako?

Da bi sponka za dlako dobro držala čop in nebi poškodovala dlake priporočamo, da čop dlako najprej spnete z lateks gumico in preko nje namestite kovinsko sponko.

  1. Z glavnikom potegnite dlako od zunanjega kota očesa preko zunanjega nasadišča ušesa tako, da izbrano dlako zadržite v roki na sredini glave. Postopek ponovite na drugi strani glave.
  2. Zajetemu čopu dlake sedaj dodajte tudi dlako in predela med očmi in čop počešite na sredinski del glave.
  3. Namestite gumico iz tik ob glavi. Z glavnikom zdrsnite pod čop in ga potisnite nekoliko stran od glave tako, da čop ne bo zategoval oči. Po potrebi lahko z glavnikom čop potisnete nazaj, da ne bo padal preko oči.
  4. Sedaj odprite sponko in vanjo namestite čop. Zaprite preko gumice ali nad gumico. Tako nameščena sponka bo varna in prijetna za nošenje.

GogiPet mašnice in sponke za dlako posv z zajamčeno najnižjo ceno v Sloveniji.

Postavke 1-24 579

Nastavite Smer Padajoče
na strani

Postavke 1-24 579

Nastavite Smer Padajoče
na strani