GogiPet ščetka za čiščenje nastavkov in strojčkov za striženje psov
Šifra
TR-F-cleaningbrush

Originalna GogiPet ščetka je namenjena čiščenju nastavkov in strojčkov za striženje psov. Izdelana je iz plastične mase in sintetičnih ščetin.

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu
  • Kupite 3 za ceno 1,48 € /kos in prihranite  33%
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 3,17 € Posebna Cena 2,23 €
z 22% DDV, brez stroškov dostave

GogiPet ščetka

Ščetka za čiščenje nastavkov

Originalna ščetka za čiščenje nastavkov in strojčkov je izdelana iz trde plastične mase in umetnih ščetin. Primerna je za fina čiščenja nastavkov in rezil nastavka, uporabite pa jo lahko tudi za čiščenje filtra strojčka.

Lastnosti ščetke

  • Gogipet ščetka za čiščenje nastavkov in strojčkov
  • izdelano iz trde plastične mase
  • črna barva
  • velikost ščetke 6,5 cm
  • fine sintetične ščetine
  • dolžina ščetin 1 cm

Namen uporabe

Ščetka je posebej oblikovana za čiščenje nastavkov in strojčkov za striženje psov. Ker je zelo majhna boste z njo lahko očistili tudi težko dostopne dele nastavka. Sintetične ščetine so kompaktne in ne poškodujejo rezil. Kljub temu je pomembno, da pri čiščenju rezila potekajo potegi stran od rezila. Pri čiščenju ostalih delov nastavka smer potegov ni pomembna. 

Ščetka za čiščenje nastavkov se lahko uporabi tudi za čiščenje strojčka in filtra strojčka. Za dolgo življenjsko dobo strojčka je pomembno, da s ščetko redno odstranjujete umazanijo, maščobo in dlako okoli zatiča in zunanjih gibljivih delov strojčka in filtra. Tako očiščen in negovan strojček vam bo dolgo služil, deloval tiho in imel nizko stopnjo vibracij.

Čiščenje

Ščetko za čiščenje nastavkov je treba občasno očistiti. Priporočamo, da ščetko sperete pod tekočo, mlačno vodo. Če se je na ščetki nabrala trdovratna maščoba, lahko za čiščenje uporabite blaga, živalim in ljudem prijazna čistila. Po uporabi čistil ščetko sperite pod tekočo vodo in posušite. Pomembno je, da je ščetka pred uporabo popolnoma suha.

Ščetka za čiščenje nastavkov in strojčkov za striženje psov z zajamčeno najnižjo ceno samo v spletni trgovini Onlinezoo.

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!