GogiPet magična brisača
Šifra
GogiPet-F3-TW

GogiPet® magična brisača za pse je primerna predvsem za sušenje dlake psov po kopanju, odstranjevanje umazanije in odpadajoče dlake. Brisačo priporočamo tudi za čiščenje tačk po sprehodu, hlajenje psov v vročem vremenu, odstranjevanje dlake z tekstilnih površin in oblačil ter za čiščenje vseh površin z ali brez čistil. GogiPet brisača samo v spletni trgovin Onlinezoo z garantirano najnižjo ceno.

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
1 – 3 delovnih dni po prejetem plačilu.
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 19,95 € Najnižja cena že od 11,99 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave

GogiPet ® magična brisača za pse in mačke

GogiPet® magična brisača za pse in mačke zagotavlja hitro in nežno sušenje dlake psov. Brisača ima visoko vpojnost vode in vpije 50%  več vode kot podobne brisače. Brisača je izdelana iz antibakterijskega materijala, ki ga ni potrebno strojno prati. Po uporabi brisačo preprosto sperete pod tekočo vodo in že je pripravljena za nadaljno uporabo.

GogiPet ® magična brisača je primerna za nego hišnih ljubljenčkov in čiščenje. Brisačo pred uporabo splahnite pod tekočo vodo in hranite vlažno v priloženi embalaži. Če se bisača posuši jo preprosto namočite z vodo in že je pripravljena za uporabo.

GogiPet magična brisača za nego hišnih ljubljenčkov:

GogiPet® magična brisača je učinkovit pripompček za hitro sušenje dlake psov po kopanju, čiščenje šap po sprehodu, grobo odstranjevanje umazanije, odstranjevanje odpadajoče dlake in čiščenje predelov okoli oči in gobčka. Mnogi lastniki brisačo uporabijo tudi za odstranjevanje odpadle dlake, z pasjih oblačil.

GogiPet magična brisača za dom:

GogiPet® magična brisača je vsesplošno uporabna tudi za čiščenje doma. Brisača hitro in brez poliranja očisti steklene, lesene, porcelanaste, plastčne in druge ravne površine z ali brez čistil. Brisačo po uporabi preprosto splahnete in pospravite vlažno v priloženo embalažo. Brisača je primerna tudi za odstranjevanje dlake z oblačil, sedežne garniture in drugih tekstilnih površin.

GogiPet magična brisača za avto:

GogiPet® magična brisača je nepogrešljiva tudi v avtomobilu. Pri voznikih je priljubljena predvsem za hitro čiščenje stekla brez uporabe čistil in hitro sušenje po pranju in odstranjevanje madežev. Brisača učinkovito odstrani tudi dlake z prevlek in sedežev. Po uporabi brisačo sperete pod tekočo vodo in shranite v priloženo embalažo.

GogiPet® magična brisača velikosti 66 x 43 cm je izdelana iz materijala debeline 2 mm kar zagotavlja, da  brisača vpije 10 kratno količino vode svoje teže. Materijal je antibakterijski zato pranje in okuhavanje ni potrebno, priporočljiva pa je uporaba sterilizatorja, če se brisača uporablja na živalih. Brisačo je priporočljivo hraniti v priloženi embalaži. Če se posuši jo preprosto namočite z vodo in že je pripravljena za nadaljno uporabo.

Lastnosti GogiPet® magične brisače:

 • top brisača je primerna za uporabo v pasjih salonih, pri vzrediteljih in ljubiteljih živali
 • primerno za odstranjevanje vode, umazanije in odpadajoče dlake s kožuha psov in mačk
 • dlaki podari sijaj in svež videz ter skrajša čas sušenja tudi do 50%
 • primerno tudi za čiščenje gladkih površin in odstranjevanje prahu
 • visoko kvaliteten materijal PVA - "semiš umetno usnje"
 • brisača vpije 10x količno vode, svoje teže
 • pranje ni potrebo, a dovoljeno tudi v pralnem stroju pri 40 °C (brez mehčalcev) - zadošča spiranje pod tekočo vodo
 • materijal odporen na madeže

Primeri uporabe magične brisače GogiPet

 1. hitro sušenje dlake psov in mačk po sprehodu v dežju in kopanju
 2. čiščenje tačk
 3. odstranjevanje odpadajoče dlake
 4. odstranjevanje umazanije in prahu z gladkih in tekstilnih površin
 5. čiščenje z ali brez čistil
 6. čiščenje steklenih površin
 7. zaradi antibakterijskega delovanja posebej primerna brisača za pasje salone
 8. primerno za hlajenje psov v vročem poletju

Namig negovalcev psov in pasjih frizerjev Hundefriseur in Wien:
Z uporabo GogiPet magične brisače skrajšamo čas sušenja psa tudi do 50% in obenem med sušenjem odstranimo odpadajočo dlako. Ker je brisača antibakterijska jo po uporabi splehnemo in na željo pustimo v sterilizatorju 2 min in že je pripravljena za nadaljno uporabo. Uporabo pralnega stroja smo zmanjšali za 90%.

Onlinezoo garantirano najnižja cena izdelkov iz kolekcije GogiPet.

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!