TippSale

GogiPet magična brisača - zelena

GogiPet ® magična brisača je primerna za nego hišnih ljubljenčkov in čiščenje. Brisačo pred uporabo splahnite pod tekočo vodo in hranite vlažno v priloženi embalaži. Če se bisača posuši jo preprosto namočite z vodo in že je pripravljena za uporabo.

Regular Price: 19,95 €

11,99 € *

z 20% DDV, brez stroškov dostave
 • Pri nakupu 3 kos cena 9,59 € z vključenim   popustom 21%
 • Pri nakupu 5 kos cena 7,99 € z vključenim   popustom 34%
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu.
SKU: GogiPet-F3-TW-GR

Opis izdelka

Details

GogiPet ® magična brisača za pse in mačke - zelena

GogiPet® magična brisača za pse in mačke zagotavlja hitro in nežno sušenje dlake psov. Brisača ima visoko vpojnost vode in vpije 50%  več vode kot podobne brisače. Brisača je izdelana iz antibakterijskega materijala, ki ga ni potrebno strojno prati. Po uporabi brisačo preprosto sperete pod tekočo vodo in že je pripravljena za nadaljno uporabo.

GogiPet ® magična brisača je primerna za nego hišnih ljubljenčkov in čiščenje. Brisačo pred uporabo splahnite pod tekočo vodo in hranite vlažno v priloženi embalaži. Če se bisača posuši jo preprosto namočite z vodo in že je pripravljena za uporabo.

GogiPet magična brisača za nego hišnih ljubljenčkov:

GogiPet® magična brisača je učinkovit pripompček za hitro sušenje dlake psov po kopanju, čiščenje šap po sprehodu, grobo odstranjevanje umazanije, odstranjevanje odpadajoče dlake in čiščenje predelov okoli oči in gobčka. Mnogi lastniki brisačo uporabijo tudi za odstranjevanje odpadle dlake, z pasjih oblačil.

GogiPet magična brisača za dom:

GogiPet® magična brisača je vsesplošno uporabna tudi za čiščenje doma. Brisača hitro in brez poliranja očisti steklene, lesene, porcelanaste, plastčne in druge ravne površine z ali brez čistil. Brisačo po uporabi preprosto splahnete in pospravite vlažno v priloženo embalažo. Brisača je primerna tudi za odstranjevanje dlake z oblačil, sedežne garniture in drugih tekstilnih površin.

GogiPet magična brisača za avto:

GogiPet® magična brisača je nepogrešljiva tudi v avtomobilu. Pri voznikih je priljubljena predvsem za hitro čiščenje stekla brez uporabe čistil in hitro sušenje po pranju in odstranjevanje madežev. Brisača učinkovito odstrani tudi dlake z prevlek in sedežev. Po uporabi brisačo sperete pod tekočo vodo in shranite v priloženo embalažo.

GogiPet® magična brisača velikosti 66 x 43 cm je izdelana iz materijala debeline 2 mm kar zagotavlja, da  brisača vpije 10 kratno količino vode svoje teže. Materijal je antibakterijski zato pranje in okuhavanje ni potrebno, priporočljiva pa je uporaba sterilizatorja, če se brisača uporablja na živalih. Brisačo je priporočljivo hraniti v priloženi embalaži. Če se posuši jo preprosto namočite z vodo in že je pripravljena za nadaljno uporabo.

Lastnosti GogiPet® magične brisače:

 • top brisača je primerna za uporabo v pasjih salonih, pri vzrediteljih in ljubiteljih živali
 • primerno za odstranjevanje vode, umazanije in odpadajoče dlake s kožuha psov in mačk
 • dlaki podari sijaj in svež videz ter skrajša čas sušenja tudi do 50%
 • primerno tudi za čiščenje gladkih površin in odstranjevanje prahu
 • visoko kvaliteten materijal PVA - "semiš umetno usnje"
 • brisača vpije 10x količno vode, svoje teže
 • pranje ni potrebo, a dovoljeno tudi v pralnem stroju pri 40 °C (brez mehčalcev) - zadošča spiranje pod tekočo vodo
 • materijal odporen na madeže

Primeri uporabe magične brisače GogiPet

 1. hitro sušenje dlake psov in mačk po sprehodu v dežju in kopanju
 2. čiščenje tačk
 3. odstranjevanje odpadajoče dlake
 4. odstranjevanje umazanije in prahu z gladkih in tekstilnih površin
 5. čiščenje z ali brez čistil
 6. čiščenje steklenih površin
 7. zaradi antibakterijskega delovanja posebej primerna brisača za pasje salone
 8. primerno za hlajenje psov v vročem poletju

Namig negovalcev psov in pasjih frizerjev Hundefriseur in Wien:
Z uporabo GogiPet magične brisače skrajšamo čas sušenja psa tudi do 50% in obenem med sušenjem odstranimo odpadajočo dlako. Ker je brisača antibakterijska jo po uporabi splehnemo in na željo pustimo v sterilizatorju 2 min in že je pripravljena za nadaljno uporabo. Uporabo pralnega stroja smo zmanjšali za 90%.

Onlinezoo garantirano najnižja cena izdelkov iz kolekcije GogiPet.

Če ste negovalec psov ali trgovec in vas zanima nadaljnja prodaja naših izdelkov, vas vabimo, da se v naši spletni trgovini prijavite kot poslovni partner.

Ocenite izdelek

BrisačkaKomentar podal Nastja
Ocena
Ta brisačka je pa tolk huda, da sem čist navdušena. Sem se navadla, da imam eno ves čas s sabo, tud če greva samo na kratek sprehod z mojim psom. (Pripisano 2. 11. 17)
krpaKomentar podal Jošt
Ocena
Sedaj po vsakem sprehodu uporabim to brisačo. Veliko bolj prijazno kot pa da psa vedno silim pod tuš. Tudi hitreje gre vse skupaj, kadar se mi mudi, sploh zjutraj, ko je treba v službo in lovim minute. (Pripisano 15. 10. 17)
suoer brisačaKomentar podal Danaja
Ocena
Nepogrešljiv del opreme za naše razvajenčke. Ko pridemo s sprehoda, moja psička ve. Brisača je prva, potem priboljšek. Odlična brisača.
(Pripisano 16. 09. 17)

Napišite svoj komentar.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Morda vas zanimjo tudi naslednji izdelki…