Ecodor čistila in nevtralizatorji

Ecodor Slovenija

ECODOR biološki odstranjevalci neprijetnih vonjav. Smradu ne prekrivajo, temveč ga odstranijo.

ECODOR odstranjevanje neprijetnih vonjav

Ecodor je strokovnjak za odstranjevanje neprijetnih vonjav, smradu in urina. Ecodor izdelki so izdelani na osnovi bioloških encimov, ki smrad nevtralizirajo in ga ne prekrijejo kakor podobna sredstva. To so Biološka čistila in razpršilci, ki ne vsebujejo parfuma ali dišav, a so kljub temu zmagovalci v spopadu z umazanijo in neprijetnim vonjem. Priporočamo jih za uporabo vsem, ki imajo težave z dihali, alergijami ali so preprosto občutljivi na vonj in povsod tam, kjer so prisotne živali.

V naši ponudbi boste našli izdelke ecodor za različna in nekatera specifična področja tako za ljudi, kot živali. Z izdelki ecodor se boste revolucionarno in brez težav spopadli z umazanijo in neprijetnim vonjem na način, ki je še kako pomemben za okolje, kjer bivajo hišne živali, saj so te nekajkrat bolj občutljive na vonj kot človek in neprilagodljive na kemijske izdelke. 

Izbirate lahko na področjih kot so: Ecodor za hišne ljubljenčke in dom, ecodor čistila in razpršilci za vaš dom, ecodor izdelki za avto in plovila ter ecodor izdelki, ki so namenjeni ljudem.

Prosimo, da s klikom na povezavo izberete željeno področje:

Ecodor izdelki za nevtralizacijo vonjav

Ecodor za hišne ljubljenčke. V tej kategoriji bioloških čistil bi radi še posebej opozorili na izdelke, ki odstranjujejo urin in njegov neprijetni vonj, saj živali pogosto označijo svoj predmet ali prostor s svojim urinom. Takšno čistilo ali izdelek bo dobrodošel tudi povsod tam, kjer so mladički in kjer se privajajo na novo okolje, ali se šele navajajo na čistočo. Odgovoren skrbnik svojega štirinožnega prijatelja pomisli tudi na to, s kakšnim čistilom bo očistil prostor, kjer se zadržuje njegova živali.

Ecodor za vaš dom. Čistila in razpršilci so popolnoma naravni, nestrupeni in ne dražijo oči ali sluznice, zato se lahko uporabljajo v neposredni bližini ljudi, živali, hrane. Ecodor nevtralizatorji vonjav za domnevtralizacijo neprijetnih vonjav v kuhinji, kopalnici, garaži in drugih prostorih po tobaku, bioloških odpadkih, znoju in drugem smradu.

 

 
Ecodor izdelki za avto in plovilaEcodor za prevozna sredstva.Za vse, ki ste veliko na poti in vse tiste, ki prevažate svoje hišne ljubljenčke bodo več kot dobrodošli Ecodor izdelki, ki so posebej izdelani za  prevozna sredstva.  
 
Ecodor odstranjevalec neprijetnih telesnih vonjav
 

Ecoclinic in Ecofeet, pa sta izdelka, ki sta namenjena osebni higieni posameznika To sta ecodor izdelka, ki sta namenjena ljudem, odstranjevanju neprijetnih telesnih vonjav. V tej kategoriji boste našli izdelek vsi tisti, ki se spopadate z neprijetnimi vonjavami v garderobnih prostorih ali omarah za čevlje.

Ecodor UF2000 nevtralizator urina in smradu po urinu - Video!

Ecodor Videokanal Onlinezoo

Hundezubehörvideos am Onlinezoo Kanal

Onlinezoo Video Kanal

Onlinezoo Video posnetki

Zgibanka - Ecodor izdeli.

Ecodor Prospekt deutsch

Zgibanka je na voljo samo v nemškem jeziku.


10 Item(s)

Set Descending Direction
na stran

10 Item(s)

Set Descending Direction
na stran