Ecodor čistila in nevtralizatorji

Ecodor Slovenija

ECODOR odstranjevanje neprijetnih vonjav in smradu

ECODOR odstranjevanje neprijetnih vonjav

Ecodor je strokovnjak za odstranjevanje neprijetnih vonjav, smradu in urina. Izdelan je na osnovi bioloških encimov, ki smrad in neprijetne vonjave nevtralizirajo in ne prekrijejo kot podobna sredstva. Ker so izdelki neparfumirani so primerni tudi za uporabo v bližini ljudi in živali z občutljivimi dihali in alergijami.

Prosimo, da s klikom na povezavo izberete željeno področje:

Ecodor izdelki za nevtralizacijo vonjavEcodor za hišne ljubljenčke in dom

Ecodor nevtralizator urina in neprijetnih vonjav živali zajema sklop izdelkov, ki nevtralizirajo in odstranijo urin in smrad urina, neprijetne vonjave po živalih v domu, salonih in hotelih za pse in mačke ter nevtralizirajo neprijeten vonj na kožuhu hišnih ljubljenčkov.

 
 

Ecodor nevtralizatorji neprijetnih vonjav za dom EcoHome sredstvo za odstranjevanje neprijetnih vonjav v stanovanju in hiši. EcoHome je idealno srdstvo za Ecodor nevtralizatorji vonjav za domnevtralizacijo neprijetnih vonjav v kuhinji, kopalnici, garaži in drugih prostorih po tobaku, bioloških odpadkih, znoju in drugem smradu.

 

 

Ecodor izdelki za avto in plovila

Ecodor izdelki za avto in plovila EcoCar je izdelek primeren za nevtralizacijo neprijetnega vonja v avtu. Uspešno odstrani in nevtralizira vonj tobaka, zelenjave, olja in znoja v prevoznih sredstvih.

 
Ecodor odstranjevalec neprijetnih telesnih vonjav

Ecodor odstranjevalec neprijetnih telesnih vonjav Izdelki za zdravje namenjeni ljudem. Na tej strani boste našli izdelke namenjene zdravju in nevtralizaciji telesnih vonjav.

Ecodor UF2000 nevtralizator urina in smradu po urinu - Video

Ecodor Videokanal von Onlinezoo

Hundezubehörvideos am Onlinezoo Kanal

Onlinezoo Video Kanal

Onlinezoo Videochannel

Zgibanka - Ecodor izdeli.

Ecodor Prospekt deutsch

Zgibanka je na voljo samo v nemškem jeziku.


10 Item(s)

Set Descending Direction
na stran

10 Item(s)

Set Descending Direction
na stran