Ecodor EcoCar odstranjevalec smradu v avtu - 1l dodatno polnilo
Šifra
EC-13.10.004

Ecodor EcoCar je odstranjevalec smradu v avtu. S svojo biološko sestavo uspešno odstrani in nevtralizira molekule smradu in jih ne prekriva z parfumi kot podobna sredstva. Ecodor EcoCar je posebej oblikovan in sestavljen z odstranjevanje neprijetnih vonjav in smradu v prevoznih sredstvih po hrani, tobaku, znoju in živalih.

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu.
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 34,90 € Posebna Cena 28,90 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave
28,90 € / 1 l

EcoCar nevtralizator smradu v avtu

Ecodor EcoCar odstranjevalec smradu v avtu - nevtralizator neprijetnega vonja

Ecodor EcoCar s svojo biološko sestavo uspešno odstrani in nevtralizira molekule smradu in jih ne prekriva z parfumi kot podobna sredstva. Ecodor EcoCar je posebej oblikovan in sestavljen z odstranjevanje neprijetnih vonjav in smradu v prevoznih sredstvih po hrani, tobaku, znoju in živalih.

Namen uporabe

Ecodor EcoCar je odstranjevaevlec smradu v avtu in prevoznih sredstvih. S svojo biološko sestavo uspešno odstrani neprijeten vonj z sedežev, tekstilnih oblog, zraka in vseh drugih površin. Primeren je za odstranjevanje smradu po hrani, pijači, tobaku, znoju, živalih idr. EcoCar odstranjevalec smradu v avtu ne vsebuje parfumov in je zato primeren za uporabo v bližini ljudi in živali z občutljivimi dihali.

Pakiranje: 1l plastenka

Področje uporabe

Ecodor EcoCar je odstranjevalec smradu v avtu in prevoznih sredstvih. Največkrat je uporabljen v avtu, primeren pa je tudi za avtodome, prikolice, čolne in barke. Po EcoCaruju z veselje posegajo tudi vozniki avtobusov in tovornih vozil ker odstrani smrad po znoju.

Navodilo za uporabo

Plastenko pretresite, prelijte v plastenko s pršilko in poškropite po zraku v prevoznem sredstvu, pustite delovati in videli boste, da smrad preprosto izgine. V primeru, da se smrad nahaja globoko v tekstilnih izdelkih (sedeži v avtu, prevleke ipd.) postopek ponovite in pustite učinkovati v zaprtem prostoru.

Surovinska sestava

Voda <80%, fermentirani rastlinski ekstrakti <10%, polialkoholi <3% citronska kislina <2% CPC cetil piridinijevega klorida <2%.

Blagovna znamka Ecodor

Ecodor je evropsko podjetje, ki je doma na Nizozemskem. Družinsko podjetje se več kot 15 let ukvarja z izdelavo izdelkov za nevtralizacijo neprijetnih vonjav. Vsi Ecodor izdelki so izdelani na osnovi naravnih encimov, ki smrad in neprijetne vonjave uspešno odstranijo in ne prekrivajo z parfumi. Asortima izdelkov zajema odstranjevalce neprijetnih vonjav, ki so primerni za dom, telo in živali. Vsak izdelek posebej je prilagojen namenu uporabe in zato uspešen pri odstranjevanju določene vrste smradu. Onlinezoo je uradni predstavnik podjetja Ecodor za Slovenijo in Avstrijo.

Ecodor EcoCar Video:

EcoCar odstranjevalec smradu v avtu z zajamčeno najnižjo ceno.

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!