Sale

Ecodor EcoCar - 1l dodatno polnilo

Ecodor EcoCar z svojo biološko sestavo uspešno odstrani in nevtralizira molekule smradu in jih ne prekriva z parfumi kot podobna sredstva. Ecodor EcoCar je posebej oblikovan in sestavljen z odstranjevanje neprijetnih vonjav in smradu v prevoznih sredstvih po hrani, tobaku, znoju in živalih.

Regular Price: 34,90 €

28,90 € *

z 20% DDV, brez stroškov dostave
preračunano na 1 UNIT_L cena 28,90 €
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu.
SKU: EC-13.10.004

Opis izdelka

Details

EcoCar nevtralizator smradu za prevozna sredstva

EcoCar 1l plastenka:

  • Ecodor EcoCar z svojo biološko sestavo uspešno odstrani in nevtralizira molekule smradu in jih ne prekriva z parfumi kot podobna sredstva
  • Ecodor EcoCar je posebej oblikovan in sestavljen z odstranjevanje neprijetnih vonjav in smradu v prevoznih sredstvih po hrani, tobaku, znoju in živalih.
  • Ecodor EcoCar je primeren tudi za alergike in ljudi in žiali z občutljivimi dihali. Alergične reakcije do sedaj niso dokazane.
  • Ecodor EcoCar je izdelan na osnovi rastlinskih beljakovin in tako neškodljiv za uporabo v bližini ljudi, živali in hrane

Navodilo za uporabo:

plastenko pretresite, prelijte v plastenko s pršilko in poškropite po zraku v prevoznem sredstvu, pustite delovati in videli boste, da smrad preprosto izgine. V primeru, da se smrad nahaja globoko v tekstilnih izdelkih (sedeži v avtu, prevleke ipd.) postopek ponovite in pustite učinkovati v zaprtem prostoru.

Surovinska sestava:

Voda <80%, fermentirani rastlinski ekstrakti <10%, polialkoholi <3% citronska kislina <2% CPC cetil piridinijevega klorida <2%.

EcoCar je posebej oblikovan in izdelan za odstranjevanje smradu v avtomobilih, tovornjakih, avtobusih, prikolicah, kamperjih, traktorjih idr.

EcoCar nevtralizator smradu z zajamčeno njanižjo ceno samo v spletni trgovini Onlinezoo.

>>> drugi Ecodor nevtralizatorji smradu in neprijetnih vonjav <<<

 

 

Če ste negovalec psov ali trgovec in vas zanima nadaljnja prodaja naših izdelkov, vas vabimo, da se v naši spletni trgovini prijavite kot poslovni partner.

Ocenite izdelek

Napišite svoj komentar.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Morda vas zanimjo tudi naslednji izdelki…